Mi történne ilyen esetben, ha egy ilyen kormányunk lenne?
"Csak a jogszabályok meghozatalában,és a törvények meghozatalában,és az életszínvonal emelésében lenne szerepük."
Jogszabályok és törvények meghozatala? Még ezt a lehetőséget is a kezükbe adnád? Attól hogy nem a középkorban élünk, még ugyanolyan ellenségünk, ugyanúgy keresztbe tesz nekünk. Normális, vagy akármilyen nem német hitvallású ember NEM akar ilyet sem a sajátjának, sem más országnak. Nem tudom hol élsz. Attól, hogy a nácibérenc fajtáddal tele van az ország, meg nem jelenti azt, hogy a magyarok ne álljanak ki magukért. Mit vársz? Akkor ennyi erővel oda adhatnánk a románoknak is, azok is el tudják kúrni annyira a gazdaságot, mint ők. Idióta. Az aki lepontoz meg tudom mit gondol, mégis mit válaszoljunk? Helyeslően bólogassunk?
Aha ,értem,hát akkor legyél kedves 46%-os válaszadó továbbra is paranoiás,és tekints mindenkit az ellenségednek! gratula,majd ebből biztosan lesz fellendülés,próbálj meg egyedül bármit véghez vinni a mai világban egyedül.
Akár ha a magánéletedet megnézed,egyedül semmire sem mész,mivel az ember társas lény. Na ez nagyban is hasonlóan működik.Németország sem lenne ilyen gazdag ország,ha nem lenne az országban export meg import,és ha mindenkit ellenségének tekintene,akkor nem sokra menne egymaga.
Csak ezt az olyanok,mint te nem tudod felfogni. Létezik az a fogalom is ám,hogy gazdasági együttműködés,és társai! ;)
Én német származású vagyok, apám Nyugat-Németországból költözött ide a rendszerváltás után.
Kérdező, hidd el, ne akard Merkel kezébe adni az ország kulcsát.
Merkel lehet, hogy kicsit ért a gazdasághoz, de azonkívül máshoz nem nagyon.
Egy ország irányítása pedig nem csak annyiból áll.
Mekel egy magát konzervatív-jobboldalinak hazudó liberális politikus, aki ugyanakkora szájkaratés, szavakban nagy, de tettekben 0 ember, mint Orbán.
Nem hiszem, hogy multikultúrát akarsz Magyarországra, meg minél több afrikait, cigányt meg egyéb "kultúrnépet".
Ja, meg Orwelli rendszert, titkosszolgálatokat, szólásszabadság és internetszabadságot korlátozó intézkedéseket.
"Milyen ellenség te nagyon sötét? jézusom,te még mindíg a világháborús években,és az 1800-as években élsz? Oké,nincs több kérdésem! :D"
Nem, én a jelenben élek. Épp ezért mondom, hogy az elenségünk. Aki olyan intézkedésekre kényszeríti az országunkat (ezzel több nemzetet is nyomorba süllyesztve), mint németország, az az ellenségünk, MINDENKI ellensége. Neked nem, mert élnek kint rokonaid, és szarsz a magyarságra. Nekem igen, mert nem élnek kint rokonaim, és nem látok más magyarázatot.
"az meg,hogy Németország szerinted "diktál" hát enyhén szólva is megteheti.Hiszen nem véletlenül Európa legerősebb gazdasági állama. Még jó,hogy beleszólnak azokba az abszurd törvényekbe,amiket itt akarnak sokszor hozni."
Enyhén szólva megteheti? Érdekes. Akkor tegye tönkre egész kelet-európát, hiszen megteheti. Miért lenne már az ő hiábája? Tegye csak.
Na ezért félek tőlük. Mert először nem mutatják meg a valódi arcukat. Először eljátszák, hogy ők nem akarnak rosszat. Aztán meg megteszik. Hiszen megtehetik. Hát dög..jenek meg!! Enyhén szólva.
Demokrácia van, és ahol az megy, hogy "MI MEGTEHETJÜK", ott nincs demokrácia! Épp ezért németország nem demokratikus, hanem egy nacionalista szar ország, ezen nincs mit vitázni. Aki ezt nem ismeri be, vagy aki ezért rám megharagszik, az a haza, és minden más nép ellensége.
"Aha ,értem,hát akkor legyél kedves 46%-os válaszadó továbbra is paranoiás,és tekints mindenkit az ellenségednek!"
Igen, paranoiás vagyok, mert ismerem őket. Tudom, hogy alig több mint 60 éve mit csináltak, és látom, hogy ezek után csak javult az gazdaságuk, csak gazdagodtak. Most mit mondjak? Be ne meséld már azt, hogy egy ekkora háború kirobbantása után csak így megerősödtek volna. Pénzelik őket mint a szar! És ha nem lépünk közbe (mi, és a többi ország), legközelebb minket fognak kiirtani. És ez nem paranoia. Ami egyszer megtörtént, az mégegyszer megtörténhet, és TE meg a társaid szívesen csatlakoznának hozzájuk, jól tudom.
"gratula,majd ebből biztosan lesz fellendülés,próbálj meg egyedül bármit véghez vinni a mai világban egyedül."
Nem, majd abból lesz fellendülés, ha hagyjuk, hogy tovább lopja az országunkat. Egyedül nehéz, de velük még nehezebb. Nem csak egyedül hagyják az országunkat, de még akadályoznak is minket, ők nem hagynak minket lábra állni, 25.000 milliárd euró tartozásunk van feléjük, közben már 30 éve fizetjük nekik évente a milliárdokat. Szerinted valaha vissza fogjuk nekik fizetni? NEM!!! Tudod ere mi lesz a válaszuk? Ez: AKKOR ADJÁTOK AZ ORSZÁGOTOK!!
Mert már akkora lesz a tartozásunk, hogy megvesznek minket. És ez nem paranoia. Ez a jövő, kedves válaszoló.
És tudod mi a megoldás? Mert sajnos én sem. 80 millió, töretlenül a saját nemzetét imádó ember ellen, akinek a beképzeltségét és berögzött hülyeségét megváltoztatni nem lehet, elég nehéz védekezni.
"Akár ha a magánéletedet megnézed,egyedül semmire sem mész,mivel az ember társas lény."
Így van. És ők tesznek tönkre minden barátságot, összeuszítják az embereket. Nékülük még egyedül is többre megy az ember.
"Na ez nagyban is hasonlóan működik.Németország sem lenne ilyen gazdag ország,ha nem lenne az országban export meg import,és ha mindenkit ellenségének tekintene"
Na látod, igazad van. Ha nem lennénk ilyen jóban, tényleg nem tudnának meglopni minket ennyire.
"Csak ezt az olyanok,mint te nem tudod felfogni. Létezik az a fogalom is ám,hogy gazdasági együttműködés,és társai! ;)"
Igen? Igen. valóban létezik. De az nem gazdasági együttműködés, hogy ők viszik a pénzt, mi meg adjuk, közben 20-szor jobban élnek mint mi!! Neked is sok eszed van, mondhatom. A haverok biztos igazat adnak neked, de én nem.
Én nem örülnék neki!
Semmi értelme az egésznek. (Arra azért kíváncsi lennék miből pörgetné fel a gazdaságunkat, de gondolom te sem tudod.)
Értelmesebb lenne itthonról választani normálisabb vezetőket.
ma 21:16
hány száz milliárd forintot öltek bele eddig stadionokba??
van itt pénz,nagyon is sok,csak nem arra,amire kéne! ez a nagy baj!
"hány száz milliárd forintot öltek bele eddig stadionokba??
van itt pénz,nagyon is sok,csak nem arra,amire kéne! ez a nagy baj!"
És még honnét lenne forrás a stadionokon kívül?
Mert nem csak az egyetlen értelmetlen dolog amire pénzt költ az ország! Az is eleve 3,14csafüst amennyi kellene normálisan rendbe rakni az ország gazdaságát.
És ha nincs miből rendbetenni akkor a csodatevő merkel se tudna csinálni semmit (még jobban adóztatni max.). (Egyébként tudjuk, hogy trollkodsz! :D)
"de körülbelül meg sme értettem,mit akartál írni,elősször is tanulj meg érthetően fogalmazni,utána pedig írd le normálisan,amit el akartál mondani. Mert ebből a salátádból nem sokat értettem! :)"
El is hiszem, mivel értetlen vagy és ez neked túl magas, hogy egyáltalán felfogd kisfiam! :D
Addig is további szép álmodozást! :) (Mert aki azt képzeli, hogy a merkel majd "felvirágozatja" Magyarországot az a homokozóban tevékenykedik még, vagy a zártosztályon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!