Miért nem fogja fel az istenadta nép hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer a jövőt éli fel?
Aztán él egy évet,kapis?A többi meg meg sem éri a nyugdíjat aztán kaput hiába fizette a nyugdíjat.Az hova lesz?
Bírom az okostojásokat.De azzal senki sem foglalkozik hogy a Kormány le sem szarja a népet csak a saját zsebét tömi...Amit meg véghezvisz az meg népbutítás.Egyik oldalról csökkentünk a másik oldalról növelünk...
113.000.- Az átlagnyugdíj?
Statisztikával mindent be lehet bizonyítani és mindennek az ellenkezőjét is!
Churchill mondta: Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam.
Egy példa:
Van TÍZ nyugdíjas, egyenként 60.000 nyugdíjjal és Egy, akinek 500.000.- a nyugdíja.
Összesen a 11 embernek havonta egymillió-egyszázezer nyugdíja van.
Ha ezt átlagolod és elosztod tizeneggyel, akkor 100.000.- Ft jön ki.
Ami egyáltalán nem igaz.
Így működik a statisztika.
""Miért nem fogja fel az istenadta nép hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer a jövőt éli fel?""
Kifejtenéd bővebben vagy csak gyerekes püfögés arról amiről "gőzöd" sincs!!!
A jelenlegi nyugdíjrendszer kisebb módosításokkal ugyan de már több mint negyven éves!
Azóta teszi tönkre a jövőt ugye?
"A jelenlegi nyugdíjrendszer kisebb módosításokkal ugyan de már több mint negyven éves!
Azóta teszi tönkre a jövőt ugye?
"
most a legtöbb a nyugdíjas és az aktívak száma csökken(kivándorlás szar demográfia)
"Aztán él egy évet,kapis?A többi meg meg sem éri a nyugdíjat aztán kaput hiába fizette a nyugdíjat.Az hova lesz?
"
Akkor nekem sem kell nyuggerjaktot fizetnem mert nem valószínű hogy megélem:)
Sőt eü-t sem mert nem vagyok beteg.
Sőt semmit sem.
Meg a nyugger pörgeti a gazdaságot mert fesz hust amin van áfa:)
rossza felfogás! Nem qa nyugdíjak magasak! A bérek alacsonyak arról lehetne vitatni, hogy kit terhel a felelősség a közjó elpazarlásáért és miért nem voltak előre látóbbak, felelősségteljesebbek az elődeink. De aki 40 évet élt diktatúrában és egy életet élt a nyugati álommal a fejében, annak nyilván felfoghatatlan, hogy a szabad világban is lopnak csalnak hazudnak.....
Fiatalabb generáció se érti már az idősebbeket más benne élni valamiben és más tanulni, olvasni róla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!