Szerintetek nem szánalmas, hogy külföldi állampolgárok ide Budapestre jönnek a magyar melegfelvonulásra tüntetni?
Szerintem nagyon szánalmas. Otthon nem mer tüntetni,mert sokkal szigúbbak az erre vonatkozó törvények pl egy nyugat európai országban. Erre kitalálja,hogy idejön,és itt tüntet,ha nem tetszik neki,hogy felvonulnak a melegek.
Most erre mit lehet mondani?..
A kérdés nem provokáció.
Nem megváltoztathatatlan dolgok iránt kéne ilyen lelkesen kifejezni a nemtetszéseteket. Szerintem nem én vagyok itt a tanulatlan, aki felfogta, hogy a melegek melegek, így születtek, és hiába mennék oda "mocskos b*zi"-zni, ettől még nem lesznek heterók. Nekik is megvannak az emberi értékeik, és ugyanolyanok, mint ti vagytok, pont annyit érnek, mint a heterók. Nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, de akkor téged fognak tanulatlan, undorító embernek nézni. Mert igenis te vagy az, nem pedig ők. Kultúr helyeken ez azért nyilvánvaló.
Tiltakozzatok olyan dolgokért, amik igenis lehetnének mások! Ne a melegek miatt, könyörgöm, akik örökké azok is fognak maradni. Aki ilyen fölösleges csatákat vív, az egyszerűen hülye.
" "mocskos b*zi"-zni, ettől még nem lesznek heterók. Nekik is megvannak az emberi értékeik, és ugyanolyanok, mint ti vagytok, pont annyit érnek, mint a heterók. Nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, de akkor téged fognak tanulatlan, undorító embernek nézni. Mert igenis te vagy az, nem pedig ők. Kultúr helyeken ez azért nyilvánvaló. "
Kultúrhelyeken a jelképek, nép, országfikázás, satöbbi sem dívik "népszerűsítés" céljából!
Ezzel még azokat is magatok ellen fordítjátok akik elfogadnának benneteket.
Ez nem esik le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!