Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem szánalmas,...

Szerintetek nem szánalmas, hogy külföldi állampolgárok ide Budapestre jönnek a magyar melegfelvonulásra tüntetni?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon szánalmas. Otthon nem mer tüntetni,mert sokkal szigúbbak az erre vonatkozó törvények pl egy nyugat európai országban. Erre kitalálja,hogy idejön,és itt tüntet,ha nem tetszik neki,hogy felvonulnak a melegek.

Most erre mit lehet mondani?..

A kérdés nem provokáció.

2014. júl. 5. 23:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%
Kedves utolsó! Ezek szerint egy olyan országot akarsz, ahol nem mondhatom el semmilyen formában, ha valami nem tetszik? Ne feledd el, hogy az ilyen tanulatlan felfogás hová vezet, még egyszer nem kérünk semmiféle diktatúrából, ezt jól jegyezed meg.
2014. júl. 6. 12:04
 22/24 Gyémántlány ***** válasza:
88%

Nem megváltoztathatatlan dolgok iránt kéne ilyen lelkesen kifejezni a nemtetszéseteket. Szerintem nem én vagyok itt a tanulatlan, aki felfogta, hogy a melegek melegek, így születtek, és hiába mennék oda "mocskos b*zi"-zni, ettől még nem lesznek heterók. Nekik is megvannak az emberi értékeik, és ugyanolyanok, mint ti vagytok, pont annyit érnek, mint a heterók. Nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, de akkor téged fognak tanulatlan, undorító embernek nézni. Mert igenis te vagy az, nem pedig ők. Kultúr helyeken ez azért nyilvánvaló.

Tiltakozzatok olyan dolgokért, amik igenis lehetnének mások! Ne a melegek miatt, könyörgöm, akik örökké azok is fognak maradni. Aki ilyen fölösleges csatákat vív, az egyszerűen hülye.

2014. júl. 6. 12:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyszerű, akkor se emeljem fel a szavam amikor vallási jelképeket mocskolnak be, mert nekik azt lehet, nekem kötelező mosolyogva ezt is "megérteni". Gondolhatnának ők is arra a nagy tolerancia és elfogadás közepette, hogy ezeket a dolgokat felőlük is elvárjuk. Amennyiben ezt a továbbra is csak másoktól várják el, de ők maguk semmilyen téren nem mutatnak fel hasonló dolgot, addig nekem itt dumálhatnak, mert semmivel nem mutatnak fel többet mint egy ellentüntető.
2014. júl. 6. 12:17
 24/24 anonim ***** válasza:
93%

" "mocskos b*zi"-zni, ettől még nem lesznek heterók. Nekik is megvannak az emberi értékeik, és ugyanolyanok, mint ti vagytok, pont annyit érnek, mint a heterók. Nyugodtan fejezd ki a nemtetszésedet, de akkor téged fognak tanulatlan, undorító embernek nézni. Mert igenis te vagy az, nem pedig ők. Kultúr helyeken ez azért nyilvánvaló. "

Kultúrhelyeken a jelképek, nép, országfikázás, satöbbi sem dívik "népszerűsítés" céljából!

Ezzel még azokat is magatok ellen fordítjátok akik elfogadnának benneteket.

Ez nem esik le?

2014. júl. 6. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!