Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon Lázár tényleg azért...

Vajon Lázár tényleg azért titkolja ennyire, hogy kivel utazott, mert az valójában Demcsák Zsuzsa?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos felpróbálta párszor a csajt.
2014. jún. 26. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is felpróbálnám.
2014. jún. 26. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Még a Lázárt is...
2014. jún. 26. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, de igazából nem is érdekel, hogy Demcsák vagy egy ismeretlen bolti eladó volt a sarki közértből.

Azzal, hogy kifizette, Lázár gyakorlatilag beismerte, hogy törvénytelenül, közpénzből utazott. Innentől kezdve az én szememben bűnös, akkor is, ha nem is döngetett meg senkit az úton. Szerintem látjuk mi még őt bukott politikusként bilincsben 3-5 éven belül. Az biztos, hogy egy rekesz pezsgőt veszek az alkalomra és meghívom a szomszédokat.

2014. jún. 26. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj! ez a jéghegy csúcsán a jegesmedvebocsfing utószaga. Annyira kis porszem ez a nagy lenyúlásokban...
2014. jún. 27. 11:39
 6/7 anonim válasza:

Vásárhelyen már két évvel ezelőtt azt pletykálták, hogy Lázárnak viszonya van Demcsákkal, legalábbis az unokatestvérem szerint, aki a városházán dolgozik. A városi pletykák szerint Lázár meg a felesége régen elhidegültek egymástól.

Amúgy nemcsak ő, de Deutsch is megdugta, szóval lyuksógorok.

2014. jún. 28. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt már olvastam pár fórumon, de nem értem, hogy kapott szárnyra a pletyka. Még A Blikkben sem futott le, pedig ott minden valamirevaló pletyka átfut :/ :D
2014. júl. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!