Hogyan csinálhatnám, lépjek be a Jobbikba?
A Jobbik tagság nem jár automatikus védelemmel, ez csak egy párt, nem a maffia.
Mezőőrséget vagy erőőrséget kell felállíttatni, esetleg, hőkamerát.
Gondolod, hogy majd a Jobbik szaktanácsot ad az erdő telepítéséhez, a facsemeték neveléséhez, gondozásához?
Ha nem értesz az erdőgazdálkodáshoz, akkor erre csak ráfizethetsz. Az erdőtelepítés nem csak abból áll, hogy elültetem és várom, hogy megnőjenek a fák.
Szólj a Szebb Jövőt polgárőr szervezetnek.Azok majd szerveznek a településeden valamit.
Viszont a Jobbik ezzel a szervezettel kapcsolatban van.
A baloldaliak, illetve liberálisok ki nem állhatják a Szebb jövőt polgárőröket , egyszer be is akarták tiltatni őket, de nem sikerült.
Szerintem nem sok értelme van beerdősíteni.
Azt tudom tanácsolni, hogy vesd be valamilyen gabonával vagy lucernával, amikor meg eljön az ideje, akkor vágasd le és add el takarmánynak. De ugyanezt megcsinálhatod úgy is, hogy meghagyod simán, hogy befüvesedjen és amikor már nagy lesz, akkor levágatod.
Plusz még felveheted érte a támogatást is, ami pár hektár esetében már nem rossz pénz.
Földbe érdemes fektetni, mert annak egyre csak nőni fog az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!