Hódmezővásárhelyen miért csak ezeknek van jövőjük?
1. akik a Bethlen Gábor Református Általános Iskolába járnak (valószínűsíthetően már le van papírozva az életpályájuk-közép és felső vezetők stb.)
2. drogos és szemtelen kétballábas de annál nagyobb egóval rendelkező focistáknak
stb. stb.
Ahová én jártam általános iskolába, már akkor borítékolható volt egyeseknek a további tanulmányi eredményeik.
Meg is lehet nézni, én már 19 éves kortól dolgozom, azok meg még csak most tanulnak egyetemen, és hol van még a főiskola....
21F
"Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."
Ti választottátok meg ezt a hüłyét, ti szavaztatok rá, ti hagytátok, hogy ekkorára nőjön. Akkor ne csodálkozz.
első körben a bethlen nem általános iskola, hanem gimnázium, aminek akár van 6 osztályos része is.
attól függ, mit nevezünk elitnek. mint oktatási intézmény, tényleg messze szégyent hoz a régi hírnevére...de ez a csodás oktatáspolitika miatt van. most tényleg az a réteg kerül a bethlen-be, aki tehetős, és nem az, akinek megvan arra a képessége, hogy benn maradjon...az igazi tanárok már nyugdíjba mentek...szóval a színvonal sehol nincs. focisták meg egyértelmű...meg lehet nézni, hogy az itt tanuló koleszosok hány százaléka HFC-s :D vicc az egész...
Ez sajnos szörnyű.
De voltak barátaim akik récáfoltak erre.
Mindketten a Gregusba fejeztek.
Az egyik kinyitott egy diszkót, látszólag nagyon jól megy neki, a másik otthon az informatikai tudásámak köszönhetően a múlt évben volt két hónap, mikor otthon a gép előtt 1500 eurót keresett meg.
Tehát nem csak az iskolán múlik minden, hanem a találékonyságon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!