Neked ki a legszimpatikusabb politikus és miért?
Miközben én leginkább a Gyurcsány-nyal értek egyet, egyáltalán nem szimptikus számomra, a nekem szimpatikus politikusok a másik oldalon vannak. Persze nem az Orbán Viktor, hanem pl. Kósa Lajos, vagy a Pokorni, de a Navracsics Tibor, sőt még a Rogán is az. Nem azért, amit mondanak, inkább annak ellenére. Az én politikai oldalamon (ballib) kevés szimpatikus ember van, de azért vannak: Kunce Gábor, Fodor Gábor. A legfurcsább, hogy nekem a Vadai Ágnes pl. szimpatikus, pedig nem szeretem az "offenzív" politikusokat. A legantipatikusabb pedig Lendvai Ildikó a rikácsoló hangja, meg az "úttörővezető" stílusa miatt, de amiket mond, az meg tetszik sok esetben.
Bocs, megfeledkeztem a fideszes szóvivő, vagy mi "szőkenőről", kinek neve nem jut eszembe, na a csajok közül ő a legkevésbé szimpi.
Na, pl. ő is szimpatikus, miközben a Jobbik eszméitől kiráz a hideg.
24-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!