Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neked ki a legszimpatikusabb...

Neked ki a legszimpatikusabb politikus és miért?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 14:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
David Cameron brit miniszterelnök a józan látásmódja miatt, Ed Miliband a brit Munkáspárt vezetője a modern gondolkodása miatt. Viviane Reding EU Parlamenti képviselőnő és Angela Merkel a határozottságuk miatt. Magyarországon az LMP kéviselői a felvilágosult gondolkodásuk és a környezetvédelem miatt.
2014. jún. 22. 19:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Magyarországon nincs politikai elit. Senki nem elvekhez hű vagy ideológiákhoz. Persze kifelé azt mutatják Orbánék is, hogy konzervativ, magyarbarát párt, Vonáék is játszák a nagy magyart, de a végeredményben minden politikus lobbiérdekeket képvisel. Ebből a szempontból a ballibek a legőszintébben, viszont én nem kérek abból, hogy a multik érdekei szerint osszák el az adóforintjaimat, tehát ki marad? Senki sajnos. Új irány pedig nem lesz, mert aki mozgolódik és esélyes, azt azonnal kicsinálják.
2014. jún. 22. 19:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Schiffer András. Őszinte, karakán, és tartja magát az elveihez
2014. jún. 22. 20:05
 24/28 anonim ***** válasza:

Miközben én leginkább a Gyurcsány-nyal értek egyet, egyáltalán nem szimptikus számomra, a nekem szimpatikus politikusok a másik oldalon vannak. Persze nem az Orbán Viktor, hanem pl. Kósa Lajos, vagy a Pokorni, de a Navracsics Tibor, sőt még a Rogán is az. Nem azért, amit mondanak, inkább annak ellenére. Az én politikai oldalamon (ballib) kevés szimpatikus ember van, de azért vannak: Kunce Gábor, Fodor Gábor. A legfurcsább, hogy nekem a Vadai Ágnes pl. szimpatikus, pedig nem szeretem az "offenzív" politikusokat. A legantipatikusabb pedig Lendvai Ildikó a rikácsoló hangja, meg az "úttörővezető" stílusa miatt, de amiket mond, az meg tetszik sok esetben.

Bocs, megfeledkeztem a fideszes szóvivő, vagy mi "szőkenőről", kinek neve nem jut eszembe, na a csajok közül ő a legkevésbé szimpi.

2014. jún. 22. 20:29
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Vona Gábor.
2014. jún. 22. 21:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Na, pl. ő is szimpatikus, miközben a Jobbik eszméitől kiráz a hideg.

24-es válaszoló

2014. jún. 22. 21:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Schiffer
2014. jún. 23. 01:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintetek Orbán Viktor nélkül használható lenne a Fidesz?
2014. jún. 27. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!