Magyarországon miért nem mennek EU-ellenes mozgalmi dalok?
Azért, mert a középkorú és az idősebb generáció ezt már átélte, és nem vagyunk szenilisek. Ha ilyen mozgalmi dalokkal jöttél volna még a párttitkár is kiröhögött volna a 80-as években. Rossz esetben meg mehettél volna "kényszergyógykezelésre".
Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy akkor is és most is a honfitársaid nyugatra emigrálnak. Nem keletre. Gyengébbek kedvéért: nyugatra az EU van...
mozgalmi dalok?
Nem volt még elég 40 évig?? Menjél már végre nyugiba,bukott elvtárs.
Miért hol mennek? Hol vonul a jónép hogy lébjünngiaz eúbóóó címszó alatt,mert hol léteznek ilyenek,közöld le,és én mindjárt komponálok egyet!!!!
Baracsi Attila(39)&Baracsi László(41)
Széles az Isten állatkertje,csak nem én vagyok a gondozó
Hogy is van ez? Az Úr hat nap alatt megteremtette a világot,s miután látá vala,hogy mit is csinált,inkább depresszióba esett,s elfordult?
ÉÉÉÉS MÉG ENGEM VITTEK A 80-AS ÉVEKBEN ROHAMMENTŐVEL DILIHÁZBA,MERT SZÉTKAPTAM AZ OSZTÁLYTERMET
Én nem szégyenlem,mert akkor ott olyan dolgokra jöttem rá,ami szintén biztosan sokaknál kiverte volna a biztosítékot!
Baracsi Attila(39)
Ej micsoda kérdés?
" Magyarországon miért nem mennek EU-ellenes mozgalmi dalok?"
Mert a kis nyúl szőrös és nem borotválkozik;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!