Hogyan vált a Jobbik a második legnagyobb magyar párttá?
Hát elég furcsa kétszer látnom az első kommentemet, de nem én vagyok a hibás!
Hajrá szélsőjobb!
Még mindig nem ők a második legnagyobb párt. Főleg, hogy egy millió szavazóra nem lehet azt mondani, hogy népszerű! És nem az MSZP szavazói pártoltak át hozzájuk.
Főleg tapasztalatlan fiatalok a szavazói, akiknek bejön a zsidózás és a cigányozás. Akik elhiszik, hogy a szépen hangzó programjuk meg is valósítható.
Jah, végülis mi az az egymillió szavazó...
Egyszerűen van rá igény.
A baloldal amilyen állapotot idézett elő az országban nem is csodálom.
Elég gondolni a cigányokra.
Vagy a foszforbombával dobálózó zsidókra.
Ezt nem csak a fiatalok, de minden jóérzésu ember elítéli!
Szerintem a baloldal tehet róla, mint ahogy a Fidesz megerősödése is az ő saruk. Ha nem lopták volna szét az országot 8 évig akkor a Fidesz sem tartana itt. A Jobbik is ezért tudott erősödni.
Én valaha baloldali szavazó voltam, de már szégyellem. Jobbos szerintem nem tudnék lenni, de 100X inkább a jelenlegi jobboldal (Fidesz, Jobbik) mint a tolvaj, dilettáns, hazát kiárusító és eladósító úgymond baloldali csürhe.
A Jobbik éppen olyan párt, mint a 80-as, 90-es években az SZDSZ meg a Fidesz.
Rendszerkritikus, tabukat döntögető, olyanokról beszélnek amik tabunak számítanak, kimondják a kimondhatatlant...stb
Röviden, ők lázadók.
Ez a lázadás pedig sok embernek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!