Tüntetést a mai hatalom ellen?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjen neki az ember?2014. jún. 17. 11:28
11/17 anonim válasza:
Amúgy kulapesten is nyomor van. Szal tök 8 kelet vagy ..
12/17 anonim válasza:
Mit szeretnél kérdező? Előrehozott választásokat? :D
13/17 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2014. jún. 17. 12:03
14/17 anonim válasza:
Oké, tegyük fel hogy előrehozott választásokat tartanánk augusztusban? Szerinted ki nyerne? Nekem van egy elég erős tippem.
15/17 anonim válasza:
Na de kire váltanád le őket, kérdező? A csőkommunista gazdaságpolitikával rendelkező jobbikra, lmp-re?
Vagy a bukott baloldalra, akik ugyanúgy nem tudnak elszakadni az állami szabályozástól?
Mond meg nekem, kérlek. Ne érts félre, rühellem a felcsúti senkiházit.
16/17 A kérdező kommentje:
Mostaninál szerintem bármi jobb lenne.. lmp, jobbik, talán még az mszp is. Nem állhatunk mindenhez ennyire negatívan :)
2014. jún. 17. 12:07
17/17 anonim válasza:
De úgyse állhatunk hozzá ahogy te. Teljesen atgondolatlanul csak menjen már a mostani,utána "csak jobb lesz".
Garantalja ezt valami? Nem!
Nem,nem lesz jobb. Így miért csodalkozol ha senki nem tüntet? Akinek van ennyi esze az nem akarja magat a rossz de biztos helyzetből a bizonytalanba vetni mert "szerinted az jobb lesz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!