Tényleg megszűnhet az RTL klub?
Figyelt kérdés
Ha tényleg sikerült megszüntetnie a kormánynak ezt a liberális szennycsatornát, akkor újra rájuk szavazok.Megérdemlik.
Nem csinál mást csak szennyműsorokat ad le, félretájékoztat, bűneseteknél nem közöl elég információt és liberalizmust terjeszt.
2014. jún. 12. 20:33
1/17 anonim válasza:
Hogyne. Töröljük el minden csatornát, a királyi tv kivételével, mint '97 előtt az volt.
3/17 anonim válasza:
A fenti 4-ből 3 igaz a köztévére is! Levele! :-)
4/17 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, mert nem nézem. De hol olvastad, hogy meg akarják szüntetni? Lemaradtam
5/17 anonim válasza:
Ekkora szerencsén nincs.Bár megszűnne.
6/17 anonim válasza:
Különösebben nincs jelentsége.
Ha megszűnik akkor megszűnik.
Ha nem akkor nem.
7/17 anonim válasza:
Szüntessünk be minden tv adót, mert ez teljesen nemzetgyalázásnak számít, tönkre akarják tenni az országunkat és nemzeti érzelmünket, hát így h vagyunk árpád vezírhez hűek ha az ő hagyományaikat se tiszteljük? Ők hol néztek tv-t? Kint lovagoltak meg kardal csapkodtak. Előre minden tiszta szívű magyar üljetek lóra és menjünk szabadítsuk fel hazánkat ettől a szennyes liberális csürhétől pfeeej.. ja és lőrét hozzatok
8/17 anonim válasza:
Nem azért akarja a kormány kicsinálni, mert szennyműsorokat sugároz, hanem azért, mert nincs a kezükben, a TV2 ugyanúgy szennyműsorokat sugároz, de egy strómanukon keresztül már megvették. Szóval ha emiatt szavazol rájuk, akkor Darwin pozitív vagy, kár hogy a szavazatoddal a nálad értelmesebb emberekkel is kicseszel.
9/17 anonim válasza:
Szerintem sem szűnik meg, csak a szájuk jár.
10/17 anonim válasza:
A hasonló mentalitású emberek miatt pedig az ország érdemelné meg, hogy feloszlassák a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!