Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy fog kinézni Magyarország...

Hogy fog kinézni Magyarország 100 év múlva?

Figyelt kérdés
Futurisztikus de lehetséges elképzeléseket írjatok légyszíves!
2010. jan. 2. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
sehogy mert nem lesz
2010. jan. 2. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:

He-he érdekes kérdés. Ha optimistán nézzük akkor ugye addigra már olyan generációk fognak élni akik nem emlékeznek a szocializmusra, tehát szeretnek majd adót fizetni nem szemetelnek az utcán tudni fogják hogy az állam nem azért van hogy eltartsa őket stb.

Nem is olyan rég hallottam egy olyan okosságot hogy politikai rendszerváltáshoz elég 6 hónap gazdaságihoz 6 év társadalmihoz 60 év.

Na már most csak az utolsó vár ránk.

2010. jan. 2. 17:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: Reménykedek azért én is ebben
2010. jan. 2. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
18%
Remélem olyan szintű lesz Európa integrációja, hogy valahogy úgy fog kinézni, mint az USA. Kár, hogy ez a nyelvi, kulturális, vallási ellentétek miatt szerintem még nem valósulhat meg 100 év múlva.
2010. jan. 2. 18:11
 15/16 anonim ***** válasza:
és az miért lenne jó? utána menne a harc, hogy melyik nép vezesse.
2010. jan. 2. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
33%
Remélem addigra hatalmon lesz a Jobbik és visszafoglaljuk elcsatolt területeinket!Utána jöhet a bosszú Európa ellen ázsiai szövetségeseinkkel!
2010. jan. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!