Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem képes alakulni vagy...

Miért nem képes alakulni vagy megélni a magyar politikai mezőnyben egy az átlag emberek számára normálisnak nevezett párt?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy nincsen normális párt ma itthon, beleértve a még soha nem kormányzókat is : Jobbik & LMP.

De miért nem alakultakmég ? ha alakultak vagy alakulnának miért nem lennének életképesek, nem maradnának meg?

2014. jún. 8. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10 es, te is csak egy hülye gyerek vagy, fogalmad nincs a Jobbikról, azt mondod hogy a cigányokra sortüzet küldenének? Innen látszik hogy semmiről fogalmad sincs, de ha nem voltál képes elolvasni mit tennének akkor vagy ne írj ide vagy olvasd el. Kár hogy minden ilyen szerencsétlen okoskodókkal van tele.
2014. jún. 9. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Elolvastam a gazdasági programjukat, végig lépkedtem a vezérekkel. Elmondom neked, hogy bullshit az egész.

Itt akkor lehetne normális országot csinálni, ha

1) Az újraelosztást minimalizálnák, az állam méretét csökkentenék (eKözig)

2) Közelednénk az EU-hoz, minél jobban integrálódnánk a globális gazdaságba

3) Bevezetnénk a magánbiztosítókat

4) Az EU források koordinációját tényleg független szakemberekre bíznánk

5) Megszüntetnénk a rezsicsökkentést, bankadókat, helyette tényleges verseny lenne a fogyasztókért

Ezzel szemben, amit a jobbik akar az a kommunizmusnak és a nacionalizmusnak egy nagyon furcsa egyvelege. Nem beszélve a szalonképtelen politikusaikról (KáGéBéla, Gaudi-Nagy T, stb).

2014. jún. 9. 13:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Gaudi-Nagy Tamás NEM tagja a Jobbiknak, és Kovács Béla ezért lenne alkalmatlan mert ráfogták hogy orosz kém? Tudsz kézen fogható bizonyítékot afelől hogy ez igaz? Bárkire rá lehet fogni bármit, de attól még senki nem válik alkalmatlanná. elég téves gondolkodásod van. Látszik nem vagy témában egyáltalán, inkább nem is töltöm veled az időm.
2014. jún. 9. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Tipikus nyomorék menekülési utat választottál. Amikor szembekerültél érvekkel, akkor azokra nem tudtál válaszolni, így beállítottál engem hülyének, tipikus jobbikos mentalitás.

Egyébként G-N-T-t a Jobbik juttatta be a parlamentbe, tehát igenis az ő felelősségük a tevékenysége. Emellett több bizonyíték támasztja alá azt, hogy KéGéBéla kém, mint azt, hogy nem kém: [link]

Ha nem látod át, akkor téged tényleg megtévesztettek.

2014. jún. 9. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Én hallottam egy új pártról. A Balpárt. Alulról szerveződő igazi baloldali párt(nem úgy mint a többi), baloldali értékképviselettel. Kíváncsi vagyok mi lesz belőlük.
2014. jún. 9. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:

,,Az NEM program, hogy kiűzünk minden multit, a helyüket behintjük sóval és sortüzet küldünk a cigányokra. ''

Alig pár szövegedre reagáltam, amit írtam te arra se tudtál SEMMIT mondani kb. és még én kerülöm ki a kérdéseket?

A multik kiűzése mellet van még 1001 dolog, úgy csinálsz mintha ennyi lenne a programjukba, holott ez a 0,01%-a, s még te mondod hogy ismered a pártot, már mondtam nincs mér veled veszekedjek, osztod a baromságaidat, más nem nagyon tudsz.

Sortűz a cigányokra? Igen, a sajtó körülbelül így adja ki a képet, de aki ismeri a Jobbikot tudja hogy erről szó nincs, az a cigány aki dolgozik és semmi fajta bűnözést nem csinál annak jobb lenne a jobbik mint bármi más párt, intézményeket hoznának létre ami segítene hogy a cigány gyerekek már ne abba a kultúrába nőjenek fel, ne koldulásból éljenek, segítenének beilleszkedni nekik, erre te írod hogy sortűz, a NAGY BAMBA FEJEDET TOLD MÁR ODA A PROGRAMJUKHOZ, SEMMI SORTŰZ NINCS.

Valami Jobbik ellenes weboldalt bebiggyesztesz nekem, aztán ott írja a semmit, legalább akkor valami olyan cikket adj nekem ami az indexen vagy az origón van, nem valami NONAME kulát.

Aztán Gaudival jössz, te akarsz veszekedni azt se tudod hogy ki tagja s ki nem a Jobbiknak, csak osztod a baromságot, legalább olyan dolgokat írj ide aminek van alapja, ne hazugságokra hivatkozz.

Azt mondod nem megvalósítható a programjuk, de mért? Biztos azért mert az ATV den azt hallottad, de egy sajtópatkánytól mit lehet várni xD.

HA valami értelmeset aminek alapja is van tudsz mondani akkor írj, ha pedig csak a hasonló gyerekes szövegeddel vagy akkor kérlek ne írj, hülyét kapok az utcán is nem vagyok rád szorulva.

2014. jún. 9. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen gazdasági ismeretekre alapozod azt, hogy a jobbik programja jó és megvalósítható.

A cigánykérdést pedig nem úgy lehet megoldani, ha szeparálod a gyerekeiket, ha megkülönbözteted őket, hanem úgy, hogy ténylegesen bevezeted a kompetencia alapú piacgazdaságot. Eltörlöd a kiváltságok rendszerét. De azzal, ha teszem azt a cigányoktól elveszed a gyereket, akkor nem oldottad meg azt a problémát, amit azok a magyar családok jelentenek, akik ugyanolyan körülmények között élnek, mint a cigányok.

A felzárkóztatást csak oktatással tudod elérni, és azzal, ha a munka jelenti az igazi értéket, ha az újraelosztás minimális lesz.

2014. jún. 9. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

,,Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen gazdasági ismeretekre alapozod azt, hogy a jobbik programja jó és megvalósítható.''

Én is azt hogy mire alapozod te azt hogy rossz és megvalósíthatatlan, de persze te biztos annyira okos vagy hogy sokkal jobban tudod azt mint azok akik éjjel nappal ezzel dolgoznak,de ugyan úgy mondhatom én is hogy mért nem ahogy te mondod hogy mért igen.

A cigánykérdést pedig nem úgy lehet megoldani, ha szeparálod a gyerekeiket, ha megkülönbözteted őket, hanem úgy, hogy ténylegesen bevezeted a kompetencia alapú piacgazdaságot. Eltörlöd a kiváltságok rendszerét. De azzal, ha teszem azt a cigányoktól elveszed a gyereket, akkor nem oldottad meg azt a problémát, amit azok a magyar családok jelentenek, akik ugyanolyan körülmények között élnek, mint a cigányok.

Te tényleg semmit nem tudsz a programjukból, a rossz körülmények között nevelkedett gyerekekre vonatkozik ez a törvény ahol azok a gyerekek kapnak normális körülményeket akiknek a családjuk NEM tudja biztosítani, és a pozitív diszkriminációt amiről te beszélsz azt a jobbik is megszüntetné, de éppen az a lényege az egésznek hogy olyan oktatásba tudjanak részesülni a rossz körülmények között nevelkedők hogy ki tudjanak emelkedni a kultúrájukból. Nem konkrétan a cigányokra vonatkozik ez, mindenkire aki hasonló életmódot folytat, lehet bármilyen nemzetiségű, de az aki koldulni küldi ki a gyerekét és éhezteti, valamint azok akik többszörös nagyobb bűncselekményt követtek el azoktól a gyereküket el lehet venni, mert bebizonyították hogy nem képesek felnevelni azt. Valamint azok akiknek nincs anyagi hátterük azok is igénybe vehetnék ezt. Nagyjából erre vonatkozik ez a program.

2014. jún. 9. 19:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az hogy megvalósítható-é vagy sem csak akkor történik meg ha ők kerülnek kormányra, sok fajta vélemény van róla. De rengeteg ötletet a Jobbiktól a fidesz is átvesz és megvalósít, ez is bizonyítja hogy nem kukába való dolgok azok, pl. Vona Gábor mondta hogy a rezsi csökkentés is Jobbikos ötlet volt, az is hogy a segélyt a munkához kössék, és még rengeteg minden, a Fidesz elutasította majd kicsit átformálta és érvénybe ültette.

Gondolom Vona se hasból mondta ezeket.

2014. jún. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!