Orbán Viktort miért hívják törpének?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 18:08
1/12 anonim válasza:
Alacsony?
Egyébként még sohasem hallotam, hogy így hívnák
2/12 anonim válasza:
Alacsony. Nemrégen széken állva osztotta egy társaság előtt azt észt.
Felcsúti törpének szokás hívni.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom miért, 174 cm magas, ami annyira azért nem alacsony.
5/12 anonim válasza:
Úgy 170, mint ahogy én vagyok a pápa. 171 az én magasságom, de ő szerintem a vállamig nem ér. Sajnos már láttam élőben, aznap nem is ebédeltem.
6/12 anonim válasza:
Azért, mert mind fizikailag, mind szellemileg, mind pedig mentálisan minimálméretű. Csakis az elmebaja és a hatalommániája óriási (mint minden kis növésű, komplexusokkal teli embernek).
Nézd meg, amikor normál méretű férfiak között áll! Keress vissza 10 évvel ezelőtti képeket, vagy a Visegrádi Négyek találkozóiról régi képeket. Mindig halálra röhögtem magam a mi "nagyságainkon". Előbb a néha Vörös Mikrobi, aztán ez a kertitörpe.
7/12 anonim válasza:
5-ös hát persze, te sokkal hitelesebb vagy, mint a világ legszínvonalasabb angol nyelvű baloldali lapja. :D
8/12 anonim válasza:
Ez tényleg rohadtul színvonalas lap, hogy még magyarul sem tud.
9/12 anonim válasza:
Ha valóban 170 cm lenne, akkor nem érne annyi embernek a válláig. Nem egyszer láttam a tv-ben is. Én a többségnek nem a válláig érek. Márpedig ha hasonló a magasságunk, akkor úgy kéne lennie.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!