Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Integráció nélkül a cigányok...

"Integráció nélkül a cigányok rabszolgák lesznek". Mi a véleményetek Ferenc pápa kijelentéséről?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 5. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

A drágalátos pápa szomszédságába beköltöztetnék 2 családot (40 fő), aztán mondhatná ezeket az ökörségeket. Tipikus példája annak, hogy a jólétből és gazdaságból a tipikus sablon és HAZUG szövegeket mondják. Kiábrándító...

"cigány nép is arra hivatott, hogy hozzájáruljon a közös jó építéséhez". na itt felfordult a gyomrom...

2014. jún. 5. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Integráció? Rengeteg próbálkozás volt már integrációra. Eredmény? Iszonyat sok kidobott pénz, abszolút semmi eredmény.

Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ez nem tök egyoldalú lenne a részünkről, hanem ők is pozitív irányba változni, beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának, és nem csak mi akarnánk ezt velük kapcsolatban. De hát ez nekik eszük ágában sincs, ezek csak azt nézik, hogy a velük való jóindulattal hogy tudnak a lehető legpofátlanabbul visszaélni. Pozitív változás soha még csak nyomokban sem volt velük sehol. Ez már több évszázad óta így van, és ezután sem lesz másképp. És ez nemcsak a mi országunkban van így, az egész világon mindenütt súlyos problémát jelent a cigányság.

A tipikus problémás cigányokat - sajnos ők vannak túlnyomó többségben, kb 97 %-a az egész cigányságnak - én is nagyon rühellem. Természetesen nem a bőrszínük és az etnikumuk, hanem az elborzasztó, gigantikus primitívségük, az undorító, senkit és semmit nem tisztelő bűnöző életmódjuk, az agresszív, sunyi, gonosz természetük miatt.

Mondjuk csak ki, legyünk REALISTÁK: Egyszerűen nem illenek egy civilizált, kulturált társadalomba, nem közénk valóak.

Talán az emberek jogosan "nem szeretik a cigányokat" , hisz Magyarországon nem cigánybűnözés van, hanem cigányterror. Sokan többek között ezért menekülnek el innen külföldre úgy, ahogy tudnak. És mivel a normális cigányokat nagyítóval kell keresni, hát mi csodálkozni való van azon, hogy emberek már általánosítanak?

Ha rajtam múlna, az összes problémás cigányt kitelepíteném innen, mondjuk Szomáliába.

2014. jún. 9. 00:48
 13/14 Angelik@ válasza:
100%

Így is rabszolgák vagyunk!

Pártatlan vagyok a dologban cigányként, viszont nagyon dühítő ez az egész kérdés. A cigányok többsége miatt sehol nem kapok munkát, hiába van végzettségem. Ha buszra szállok megbámulnak, szorosan a derekukhoz szorítják a táskákat a nők, attól félve hogy majd megtámadom. A bevásárló központban a hátam mögött cikázik az eladó és a biztonsági őr, mindaddig amíg nem érek a kasszához. Azt azért megjegyezném hogy ápolt/szolid vagyok és a bőrszínemen kívül, nincsenek árulkodó jelei a származásomnak. Hiába akar az ember bizonyítani, ez egy soha véget nem érő állapot. A magyarok érthetően bizalmatlanok és félnek, a cigányoktól meg már felfordul a gyomrom és szégyenlem hogy közéjük tartozom. Én személy szerint rettegek a cigányoktól az utcán és a magyaroktól is már. Ez borzasztó hosszútávon és sajnos az az igazság hogy már nem bizakodom a változásban.

2014. jún. 14. 15:45
 14/14 moosenstein válasza:

Na, tobbek kozott ezert utalom a papokat. Ossze vissza hordanak minden okorseget, mkozben a valosagrol fingjuk sincs. (az eddigi legnagyobb poen a jegyesoktatas volt XD nehogymar egy pap mindja meg, milyen a jo hazassag, bar az igaz hogy ahogy a colibatust "megtartjak" lehet hogy megis tapasztalatbol beszelnek a sunyi ingyenelok)

Az altalanositas pedig egyszeruen elkerulhetetlen, mivel en egyetlen szemelykent, nyilvan nem ismerhetek minden egyes ciganyt, ezert abbol vonok le kovetkezteteseket amilyen tapasztalatom az altalam ismert ciganyokkal van.

Az pedig eleg szomoru :(

Egyetlen kivetellel, megszamlalhatatlan negaiv tapasztalatom van. Lenyegeben az egesz gyerekkorom azzal telt, hogy a lakotelepi es kornyeki csiganyhordak elol futottam, vagy verekedtem ha nem voltak csak mondjuk ketten (eleg nagydarab vagyok hal istennek)

Namarmost ilyen elmenyek utan mar hogy a veszkes fenebe szeressem oket, vagy nezzek ki beloluk barmi jot??

2014. jún. 14. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!