Az MSZP miért nem tett Gyurcsány ellen?
Illetve most sem tesz.
Az MSZP Gyurcsány színre lépése előtt normális párt volt.Medgyessy Péter alatt sokkal jobb volt ez a párt.
Gyurcsány meg az egészet tönkretette.
Miért nem záratták börtönbe?
Utálom a Fideszt meg a Jobbikot, de abban igazuk van, hogy Gyurcsányt börtönbe kellene zárni és elkobozni a vagyonát, cégeit.
A Kádár rendszerben helyén kezelnék az ilyen embereket.
Gyurcsány volt az egyetlen amúgy, aki nem vette fel a fizetését...ő volt szerintem a legnormálisabb, viszont ő 2ftért eladná az országot.
De én nem politizálok, győzzön a Jobbik :)
"Medgyessy Péter alatt sokkal jobb volt ez a párt."
Mert többet osztogatott gondolom (közalkalmazottak 50%-os béremelése, 13. havi nyugdíj), mindezt hitelből.
Szerintem pont hogy Gyurcsány alatt kezdtek el jobban politizálni, Bajnai meg kifejezetten jó volt.
Medgyessy a mélypont, talán még (a mostani) Orbánnál is rosszabb.
Látom megérintettek Szanyi elvtárs mondatai. Persze, könnyű rákenni mindent Gyurcsányra, de már az MSZP is csak ehhez ért.
Amúgy meg a Kádár rendszernek vége és nem kéne a múlton rágódni. Plusz tudtommal diktatúra volt ráadásul gazdaságilag sem működött, úgyhogy nem tudom mit siránkozol.
Már a gyurcsi előtt sem volt igazán "normális" párt, és nem tudom sajnálni őket, mehetnek a levesbe.
Egyébként is mit tudnának tenni még vannak olyanok akik rászavaztak?
Bár rühellem a "baloldalt", de a mostani pártok, emberek helyett újak kellenének már.
"Egyébként is mit tudnának tenni még vannak olyanok akik rászavaztak?"
*Javítás: Egyébként is mit tudnának tenni ellene amikor még most is vannak olyanok akik rászavaztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!