Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Lehet Más A Politika (LMP)...

A Lehet Más A Politika (LMP) úgy viselkednek, mint az Szabad Demokraták Szövetségei (SZDSZ)?

Figyelt kérdés
Mert sokan azt mondják, hogy az LMP-nek az utódja, az SZDSZ.

#viselkedés #LMP #SZDSZ #utód #előd #Pártok korábbi tagjai
2014. máj. 29. 21:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Le bizony! :)

Ami pedig az újabb privát leveledet illeti:

"Helló. Szerinted ez igaz ? Hogy Morvai Krisztina SZDSZ-nek a tagja volt ? Az egyik honlapon olvastam és megdöbbentem!"

Ez a válaszom, bár én is csak googléztam, viszont Morvai Krisztinán túl Pörzse Sándorról is kiderült valami:

[link]

Nem tudom, hogy mennyire hitelesek ezek az infók, de ha komolyan érdekel, azt javaslom, hogy több forrásból informálódj! Ami biztos, hogy Morvai dolgozott abban a TASZ-ban, amiben pl Schiffer András is, a férje pedig, ahogy egyesek fogalmaznák, kilincsorrú. Érdekes módon mégis rendre zsidózik, szóval ma sem teljesen következetes, 100%-as szerintem ez a nő. :)

2014. máj. 30. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!