Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire gondolsz, mikor azt...

Mire gondolsz, mikor azt gondolod, hogy tönkretette az MSZP az országot?

Figyelt kérdés
Mit csinálnál? Kimész külföldre?
2009. dec. 30. 13:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
21.05: Nem vagyok gyerek, de ez most teljesen mindegy. Illetve annyiban nem mindegy, hogy pont a több országra kiterjedő hosszas élettapasztalataim alapján beszélek. És abban nagyot tévedsz, hogy a jogállam a négyévenkénti szavazásban, meg a 8-10 évig tartó perekben merül ki! Én láttam közelről Nyugat-Európában és Amerikában olyan a jogállam keretei között működő civil szervezeteket és mozgalmakat, meg akciókat, amik bizony a két választás között is képesek voltak befolyásolni az események menetét és érdemi következményekkel jártak akár helyi, akár országos szinten. És igen, láttam forradalmakat is, bár azokat tényleg csak a tv-ből. De hol van az megírva, hogy nekünk ezt a helyzetet örökké így kell tűrni, és a két-három felelőtlen bohócpárt közti négyévenkénti ikszeléssel minden egyszer s mindenkorra le van tudva?
2009. dec. 30. 21:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Igen, jogállamban élünk, de milyen jogon, és az erkölcs meg az almafán?
2009. dec. 30. 22:01
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"És abban nagyot tévedsz, hogy a jogállam a négyévenkénti szavazásban, meg a 8-10 évig tartó perekben merül ki!"

Nem azt írtam, hogy abban merül ki, hanem kifejtettem, hogy a jogállamban nem lehet erőszakkal kormányt váltani. Tehát ha a kormány nem mond le, akkor hivatalban marad, akárhányan is tüntetnek.

Fejlett demokráciában egy gyurcsány rég lemondott volna, úgyhogy ezért is kár a nyugati demokráciákkal példálózni.

"És igen, láttam forradalmakat is, bár azokat tényleg csak a tv-ből."

Igen, és azok mind a harmadik világban történtek. Remélem, nem Kuba és Kambodzsa a példakép.

"De hol van az megírva, hogy nekünk ezt a helyzetet örökké így kell tűrni"

Lehet szavazni. Nem kell tűrni.

"és a két-három felelőtlen bohócpárt közti négyévenkénti ikszeléssel minden egyszer s mindenkorra le van tudva?"

Ha az összes párttal bajod van, akkor alapíts egyet, vagy ne szavazz. Alapítsd meg az Anarchista Pártot. De ha nem lesz sok híved, nehogy azt hidd, hogy azért nincsenek, mert mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.

2009. dec. 30. 22:57
 24/27 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen, amíg vannak ilyen szemellenzős emberek mint kedves utolsó, addig semmi változás nem lesz. Sajnos, valakinek kedvez ez a kormány, igaz utolsó válaszoló?
2009. dec. 31. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

"Hát igen, amíg vannak ilyen szemellenzős emberek mint kedves utolsó, addig semmi változás nem lesz."

Milyen változtatás, nemkedves hülyegyerek?

Forradalmat és változást? Mondjuk kommunista forradalmat? Vagy királyságot? Vagy vonista-morvaista őstáltos-szíriuszi szittyizmus-hungarizmust? Ezek mind változások. Úgyhogy aki "változást" követel, az nem mond semmit, csak böfög.

2010. jan. 2. 01:15
 26/27 anonim ***** válasza:

" Nincs az az isten amiért én mégegyszer arra a lepratelepre betegyem a lábam, mint Mo. "

Aki ilyeneket mond az ne is tegye.

2010. jan. 2. 14:55
 27/27 anonim ***** válasza:

"az a köcsög Feri is megmondta

hogyha valami nem tetszik akkor lehet menni"

A parlament elé is lehet menni tüntetni.Előbb utóbb majd megunják hazamennek.

2010. febr. 23. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!