A Jobbik kezd megpuhulni?
Akkor te a Jobbik régi, náci énjét jobbnak tartottad?
Nem megpuhulásnak hívják, hanem átalakulásnak. Vagy álátalakulásnak.
Kérdező: Itt a példa az utolsó hozzászólásban. Nácinak nevezte a tv a Jobbikot, mostmár a köztudatban is náci párt.
Most puhának nevezi a tv a Jobbikot... Ez a hatalom.
"Kérdező: Itt a példa az utolsó hozzászólásban. Nácinak nevezte a tv a Jobbikot, mostmár a köztudatban is náci párt.
Most puhának nevezi a tv a Jobbikot... Ez a hatalom."
Sok mindent el lehet mondani rólam, de hogy alkalmazkodnék a hatalomhoz és véleményéhez, azt nem.
A "tv" nem nevezi puhának a Jobbikot.
Ismerem a Jobbikot, nem a mostani képét, amit mutatnak. Hanem a régit és eredetit. Te, gondolom nem vagy tisztában a Jobbik hovatartozásával és véleményével, mert Te csak a jelenlegi profiljukat, a kérdező által puhának nevezett énjüket ismered. Nyilván nem tehetsz róla, hogy nem tájékozódsz megfelelően, ezért nem is okollak.
Annyit tegyél meg a kedvemért kérlek, hogy nem bélyegzel hatalomkövető médiaagymosottnak, mert van véleményem egy pártról. Köszönöm!
Mert aki kiejti a száján hogy cigány vagy zsidó az egyből rasszista?
Vagy nyújtottak be mostanában olyan törvényjavaslatot hogy ki kéne írtani a cigányokat?
Vagy hogy vegyük el a zsidók javait?
Vagy el akarják venni a cigányok jogait?
Én semmi ilyesmiről nem tudok.
Aki meg tagadja hogy van cigánybűnözés csukott szemmel jár. Én borsodi vagyok itt az emberek szinte könyörögnek hogy történjen valami mert megkeserítik a cigányok az életüket. De erről még beszélni is rasszizmus.
"Gondolom te nem élsz mindennap közöttük"
Milyen jogon beszélsz így az embertársaidról, mintha vadállatok lennének? Veled egyáltalán nem látom értelmét vitatkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!