Elmenjek EP-re szavazni?
Az országgyűlési választás sem a te szavazatodon múlt. Szerintem egy demokráciában fontos, hogy mindenki "hallassa a hangját", meg hát a szavazás nem egy bonyolult művelet...
Amúgy így, hogy bejelentetted, hogy melyik párttal szimpatizálsz, sok válaszadó az alapján fog válaszolni...
Ne legyél ennyire szent életű, a világ nem ilyen.
Szerinted akik szavazatokat vesznek, vagy tanácsi lakást kapnak csak azért mert önkényesen elfoglaltak egyet, és ezután még tálcán kínált lakcím kártyát is HÁZHOZ VISZI nekik a közteres hogy tudjon szavazni?
Vagy szintén létezik ilyen hogy kritikus helyekre bejelentenek 100 embert a semmiből, szerinted?
Menjél csak el szavazni a Jobbikra mindenhol, csak jót teszel a helyieknek !
Szerinted azt a cigány érdekli a véleményed aki feljön borsodból, igen csak kifogásolható életet él, majd a semmiért jogtalanul kap egy lakást, aztán neked odaszavaz egy fideszest a nyakadra, szerinted az jobb?
Igen is kötelességed szavazni, főleg ha a Jobbikra !
Valahol teljesen mindegy hogy hol, de szavazz a Jobbikra, segítsd a helyieket legalább evvel !
jobbikra,
akkor bacol ki a legtöbb szeméttel legjobban, egy csapásra kibachacc a fidszes bagázzsal és a bolsi dicnókkal és a hazai herékkel, a dipisekkel és hivatalnokokkal
"A kérdés, hogy hogyan oszlik meg az a 21."
Nekem ez nem kérdés, mert nem érdekel. Nekem teljesen mindegy, hogy a félbolond Morvai üvöltözik-e vörös fejjel, a Dajcstomi facebookozik-e a brüsszeli luxuslakásában vagy a Szanyi önti magába a belga söröket. És elárulom, hogy mindenki másnak is teljesen mindegy, mert ezek az emberek súlytalanok, és az egész intézmény súlytalan, ami csak azért lett létrehozva, hogy legyen az EU-nak is egy választott testülete. És erre az emberek is kezdenek rájönni, mivel minden alkalommal egyre kisebb a részvételi arány. Aki elmegy szavazni akárkire, az legitimálja ezt a fölösleges mérhetetlen pénzszórást, ami Európai Parlament címen történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!