Jobb vagy baloldalinak tartod mag? Miért?
Figyelt kérdés
Jah és ne az legyen az érv hogy mert a bal, mert a jobb.2014. máj. 22. 00:02
21/26 Őszödi Ferenc válasza:
Attól függ, éppen mikor honnan és hogyan lehet szétlopni az országot.
22/26 A kérdező kommentje:
Sajnos ez szomorú de igaz. Szerintem már rég elfelejtették miért is bal vagy jobboldaliak. Hatalompártiak inkább.
2014. máj. 22. 23:35
23/26 anonim válasza:
Kérdező, te önmagadnak mondasz ellent. A jobb és baloldaliság fogalmát firtatod, erre kaptál választ eközben azon meditálsz, hogy a mai politikai gyakorlatban vannak e valódi jobb, vagy baloldali politikusok.
24/26 Lumpenproletár válasza:
A kérdező abban hibás hogy miután én válaszoltam kizárólag helyesen(16)-amit meg is köszönt...ahelyett hogy elment volna aludni:-) tovább kérdezősködött.
Ha megtaláltad a helyes választ(a jóvoltomból)minek kutakodsz tovább?!
16-os válasz a helyes válasz...kész.
25/26 anonim válasza:
"16-os válasz a helyes válasz...kész."
Fogd már be a pofád. Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre, te elmeroggyant.
26/26 Lumpenproletár válasza:
"Fogd már be a pofád. Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre, te elmeroggyant."
A stílus maga az ember...vagy van stílusa és csak azt hiszi hogy ezzel a stílussal jópofa?
Én mindenesetre a válaszából kiindulva egy semmi embernek tartom az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!