Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szélsőséges jobboldali...

A szélsőséges jobboldali nézet miért jár együtt az alacsony iq-val és az alacsony iskolázottsággal, ebből eredően pedig az alacsony életszínvonallal?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Már miért járna mind ezzel együtt, egyáltalán mik azok a szélsőséges jobboldali nézetek?

Nácizmus?Ennek az ideológiának elég kevés képviselője van Magyarországon.

De sejtem, hogy te a Jobbikra gondoltál.

Nos, én is Jobbikos családból származom, illetve én is az vagyok.Budapesten élünk,egyikünk sem iskolázatlan , magasabb színvonalon élünk, mint az átlag magyar.

Régebben laktunk vidéken is, megéltünk ezt azt, talán ez az oka, hogy más szemmel látjuk a világot.

Gimnazista koromban én is nagyon szerettem provokálni a történelem tanárokat, akkor is mondták, "ha ilyen nézeteid vannak akkor nem mehetsz egyetemre". Mégis egyetemre járok és nem a legrosszabb színvonalúra.

A nézeteinket megtartjuk családon belül.

De, nem mi vagyunk az egyedüliek, akik ilyenek.

2014. máj. 17. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
történelemtanárokat*
2014. máj. 17. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Tehát aki a 'demokratikus' bal-jobb oldal hazugságait szemrebbenés nélkül elhiszi 24 év után is - sőt egyesek felnéznek rájuk mint nagyvezérekre - ők képviselik a magasabb IQval rendelkező, intellektuális réteget igaz?

Akkor inkább maradok tudatlan Jobbikos.

2014. máj. 17. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Sokféle jobboldali nézet van. Maradjunk annyiban, hogy ilyenek kitalálásához nem elég az alacsony iskolázottság. Az elhívéséhez azonban elég, mert a szélsőséges nézetek egyszerűek, könnyen átláthatóak. Például: a cigány mind bűnöző. Egyszerű nem? Semmivel nem kell törődnöd, látod, hogy cigány, és kész is. Ha már kicsit gondolkodni kéne, netán árnyalni, hogy jé, van cigány aki nem bűnöző, és van bűnöző aki nem cigány... hát ahhoz már több ismeret kell, ezért kedvelt e körökben a szélsőséges nézet.
2014. máj. 17. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
nem jár együtt.
2014. máj. 17. 17:09
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

De gondolom szerinted a libbantak képviselik az "értelmet". :)

Hát pedig azért nem teljesen helytálló ez amit itt felvizionáltál.

2014. máj. 17. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok elég rasszisták, és gyűlölik a magyarokat, a többségük pedig iskolázatlan. A zsidók térdig gázolnak a palesztinok vérében, gyűlölik is őket, ők valamennyire iskolázottak, és van valamekkora életszínvonaluk. Végül ott vannak az elvileg "toleráns" és "erőszak ellenes" polgáraink, akik minden megmozdulásukkal éppen elítélnek valakit vagy köpködnek valakire aki magyar, ők olyan vegyes formán iskolázottak. Remélem szépen levezettem a magyarországi szélsőséges elemek jellemzőit.
2014. máj. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!