A szélsőséges jobboldali nézet miért jár együtt az alacsony iq-val és az alacsony iskolázottsággal, ebből eredően pedig az alacsony életszínvonallal?
Már miért járna mind ezzel együtt, egyáltalán mik azok a szélsőséges jobboldali nézetek?
Nácizmus?Ennek az ideológiának elég kevés képviselője van Magyarországon.
De sejtem, hogy te a Jobbikra gondoltál.
Nos, én is Jobbikos családból származom, illetve én is az vagyok.Budapesten élünk,egyikünk sem iskolázatlan , magasabb színvonalon élünk, mint az átlag magyar.
Régebben laktunk vidéken is, megéltünk ezt azt, talán ez az oka, hogy más szemmel látjuk a világot.
Gimnazista koromban én is nagyon szerettem provokálni a történelem tanárokat, akkor is mondták, "ha ilyen nézeteid vannak akkor nem mehetsz egyetemre". Mégis egyetemre járok és nem a legrosszabb színvonalúra.
A nézeteinket megtartjuk családon belül.
De, nem mi vagyunk az egyedüliek, akik ilyenek.
Tehát aki a 'demokratikus' bal-jobb oldal hazugságait szemrebbenés nélkül elhiszi 24 év után is - sőt egyesek felnéznek rájuk mint nagyvezérekre - ők képviselik a magasabb IQval rendelkező, intellektuális réteget igaz?
Akkor inkább maradok tudatlan Jobbikos.
De gondolom szerinted a libbantak képviselik az "értelmet". :)
Hát pedig azért nem teljesen helytálló ez amit itt felvizionáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!