Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy készül egy ilyen felmérés...

Hogy készül egy ilyen felmérés? Magyarország a 30. legantiszemitább ország?

Figyelt kérdés
Komolyan vegyük, sírjunk nevessünk? Ki számít antiszemitának? Mire jó ilyen felmérés?
2014. máj. 15. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha én magasról teszek erre az egész zsidó kérdésre, akkor én antiszemita vagyok?
2014. máj. 15. 12:23
 12/15 A kérdező kommentje:

"Viszont rendkívül veszélyesnek és erősen célzatosnak tartanám egy olyan felmérés közzétételét, ahol a felmérés eredményéhez nem fűztek alapos elemzést a körülményekről, okokról, a felmérés céljáról, az eredményből levonható következtetésekről, és tennivalókról."

Igen, ez a lényeg. Nem kerek a történet. Valakiknek érdekében áll a konfliktus keltés és megint azok viszik el a balhét akiknek nem kellene.

2014. máj. 15. 12:37
 13/15 szántóvető ***** válasza:
megkérdeztek 50 ezer embert,ez alapján merik kijelenteni hogy a 30.-ok vagyunk.valószínűleg egyikőnk életét sem fogja gyökeresen megváltoztatni hogy birtokába jutott ez az információ.a lengyelek kiváló hozzáállása a témával kapcsolatban meglepett,lenne mit tanulni tőlük.
2014. máj. 15. 12:40
 14/15 A kérdező kommentje:

"a lengyelek kiváló hozzáállása"

Pontosan mire gondolsz?

2014. máj. 15. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Mar csak azert is komplett hulyeseg ez a felmeres, mert kepzeld el ha pl az 1. kerdesre az a valasz, hogy Igen, nagy hatalmuk van. Orulok neki, buszke vagyok a nepemre hogy ilyen sikeres, mert en is zsido vagyok.

ez nem antiszemitizmus.

az, ha ugy kerdeznek, hogy az, hogy a zsidok tobbnyire az uzleti eletben tevekenykednek maga szerint azert van, mert lenezik a fizikai munkat, es alantasnak tartjak mar kozelebb allna a valosaghoz. Dehat azt nem celja senkinek megismerni.

2014. júl. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!