Nincs meg véletlenül valakinek Orbán Viktor telefonszáma?
Figyelt kérdés
Én is akarom őt zaklatni telefonon a nap 24 órájában, ahogy ő csinálja... Ja, és egy e-mail cím is jól jöhetne, amit rendszeresen olvas a mi kis viktátorunk.2014. máj. 14. 15:32
11/24 A kérdező kommentje:
A légy nem szíves hanem potrohos
2014. máj. 14. 16:04
12/24 Őszödi Ferenc válasza:
Benne volt a telefonomban, de azt ellopták a lánya lagziján. Fejből nem tudom, de ha összefutunk, elkérem tőle.
13/24 anonim válasza:
Válaszolj a levelekre, vagy simán tiltsd le a feladót
14/24 anonim válasza:
"A légy nem szíves hanem potrohos"
Értem, hogy mibe akarsz belekötni, de tévedsz, a légy szíves külön írandó. Nézd csak meg a többes számát: legyetek szívesek.
15/24 anonim válasza:
"Benne volt a telefonomban, de azt ellopták a lánya lagziján. "
Ááááá, szóval a Feri telóját fújták meg :DDD
No, erre is fény derült.
16/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam válaszolni, sőt spam listába tenni de mindig valami más miniszter nevében ír más-más email címről h ne tudjak rá spamszűrőt tenni.
2014. máj. 14. 16:12
17/24 anonim válasza:
"Próbáltam válaszolni, sőt spam listába tenni de mindig valami más miniszter nevében ír más-más email címről h ne tudjak rá spamszűrőt tenni."
És vajon mi lehet olyan fontos egy átlagpolgárban, hogy derék hordóhasú miniszterelnökünk így pedálozik, hogy elérjen téged?
18/24 A kérdező kommentje:
Az, amit nem kap meg: a szavazatom.
2014. máj. 14. 16:57
19/24 anonim válasza:
"legalább egy email címet dobjatok ahol elküldhetem az anyjába."
Én fészbúkon szoktam.
20/24 anonim válasza:
Küldj neki egy levelet Felcsútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!