Miért van az hogy itt MO-n ugyanazért a munkáért harmadannyit fizetnek?
Tegyük fel hogy én egy multinál dolgozom termelésben ( tehát nem HR-es ingyenélő vagyok ).Kapok kézhez pl 90e Ftot.
Na DETTO ugyanazért a munkáért ugyanennél a cégnél pl No-ban 3x annyit fizetnek.
Miért van ez ?
Háború?? Valaki leírná konkrétan mik az előjelei?? én azt hittem,ha az áhított Fidesz hatalomra kerül lenyugszanak a kedélyek.
Valaki aki írta kérem írna részleteket?? Köszönöm szépen!
"De ha SENKI nem vállalná el, akkor kénytelen lenne emelni."
kac-kac-kac
akkor menne máshova, mint ahogy az utolsó minimálbér emelésnél ez szépen látszott is. csak persze erre már nem szokás emlékezni...
Országunk vezetői nem a mi érdekeinket tartják szem előtt, hanem a saját zsebüket. Még mindig. A külföldi nagytőkések utasításai szerint "dolgoznak".
A multik aóit is mi fizetjük. (pl. Auchan, Tesco, Lidl, Media Markt, stb.)
Még Magyarországon is a külföldi vállalkozókat támogatják a hazai helyett, így tönkretették a magyar gazdaságot.
Van kiút, de ahhoz az kéne, hogy merjünk végre NEM-et mondani a külföldi multiknak.
Nem merem elhinni, hogy (jelen esetben pl.) Orbán elszegényedne, ha a multik mocskos kenőpénzei helyett egy megerősödött magyar gazdaság jövedelmének (megérdemelt) rá eső részét tenné zsebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!