Jobb vagy rosszabb lesz 2010 es év a magyaroknak?
Szerintem még a neheze hátravan, mert egy W grafikonú válsággal állunk szemben, ráadásul nagyon felkészületlenül! Az első V n vagyunk túl és a második még csak ezután jön!
A gazdaságunk elképesztő méretéken csökkent, és a DGP nk is borítja a ma még látszólag kiegyensúlyozott mérleget. Szerintem jövőre jön még a keserű leves, amit sajnos mi esszük meg. Kutyavilág lesz ebben én biztos vagyok!
Én úgy gondolom, hogy nehezebb év lesz, mint az előzőek, de mégis reménytelibb. Az új kormánynak legelőször a reményt kell visszaadnia az embereknek, hogy érdemes küzdeni, dolgozni, tanulni, családot alapítani. Ma ugyanis ha dolgozol, akkor is éhenhalsz, ha tanulsz, akkor sem keresel sokkal jobban, és akkor is maradhatsz munka nélkül, ha pedig családot alapítasz, és gyereket vállalsz, szinte biztosan csődhelyzetbe kerülsz.
Ma akkor élsz jól, ha jók a kapcsolataid, ha képes vagy másokon átgázolni, ha el tudod venni azt, amiért más megdolgozott, vagy ha feláldozod a leendő gyerekeidet a kerrier, és a pénz oltárán.
Akkor lesz újra egészséges ez a társadalom, ha az értékrendje is újra egészséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!