Szerintetek kikből áll főleg a Fidesz szavazótábora? Melyik az a réteg, amelynek érdeke az eu támogatások teljes befagyasztása, és a stadionépítési munkák?
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan történhet meg ilyen az én szeretett hazámban. Miközben összes értelmiségi tanár, közgazdász, mérnök, és egyetemista ismerősöm röhejesnek tartja a Fidesz lépéseit, mégis 2/3-ot értek el.
Hol találom én meg azt a 6 millió embert(tudom, h ennek csak a harmada volt), akinek érdekében áll a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felszámolása, ami miatt be lett fagyasztva szinte az összes Eus támogatás?
Hol van az a 6 millió ember, aki fizetésemelés helyett inkább Felcsútra fog látogatni Orbán telke hátsó feléből kinövő stadionjába?
Hol van az a 6 millió ember, aki Merkel helyett Putint választja?
Hol van az a 6 millió ember, aki gazdasági fejlesztések és olcsó energiaimport helyett egy több évtizedes adósságba akarja küldeni Magyarországot?
Első ciklusában egészen elégedett voltam Orbán politikájával, de az elmúlt 1 évben ezek az intézkedések minden logikával ellentmondanak. Ti ismertek olyanokat akik rájuk szavaznak? Szerintetek miért??
A többségnek úgy igaz és úgy természetes, úgy tapasztalták ahogy leírtam, mert az emberek nagy többsége ugyanezt élte át abban az időben és legtöbbünk látja, hogy ma már könnyebb lett legalább már kicsivel..
Ha valaki a válaszokban leírtakkal nem ért egyet, annak csak egyetlen oka van, a másik oldalon áll, a külföldi tőkések oldalán, nem az emberekén.
Így viszont már nincs is min vitázni, mert a külföld pártolói (baloldal), ők vannak kisebbségben, ellenünk a többség, a magyar emberek ellen,
azok oldalán akik 2010 előtt kifosztották Magyarországot és el lehetetlenítették a magyar emberek életét, még ha álcázásból most mást is mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!