Mikor lesz minden ember Magyarországon egyenlő?
Amikor majd, amikor az emberek nem egymást és a hatalmon lévő kormányt szidják, hanem tényleg próbálják megoldani a helyzetet. És ne az legyen a cél hogy nekem jó legen a többieknek meg szar, hanem legyen nekem kicsit rosszabb, de a többieknek ne legyen szar. Csakhogy itt minden különböző nemzetiségbe, iskolába, városba, lévő lévő ember szidja a másikat, anélkül hogy érvelne vagy próbálná elnyomni saját irigységét.
Az egész országnak meg kéne változnia, a politikusokkal együtt, ez pedig nem lehetséges.
Soha. Kizárt, hogy én veled egyenlő legyek, és megfordítva.
Baromira rossz lenne, ha itt 10 millió megkülönböztethetetlen egyenlő ember lenne.
Szerencsére tök mindegy, mit tesznek az emberek, a természet gondoskodik róla, hogy ilyesmi soha sehol ne következhessen be.
ma 18:43
Az embereket csak egy sírfelirat különböztet meg egymástól, amíg a természet nem erodálja azt elolvashatatlanná.
Most is mindenki egyenlő!
Csak vannak, akik egyenlőbbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!