Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP miért kap fizetést...

Az MSZP miért kap fizetést Magyarországról, ha ellenzi a létezését?

Figyelt kérdés

Az MSZP, Dk főleg és még néhány párt ellenzi a nemzetállamok létezését, így a magyar nemzetállamot is.

Miért van bent a parlamentben és miért veszi fel a sok százezres fizetést?

Ez képmutatás.Minek fogadnak el olyan helyről fizetést, aminek a létezését ellenzik?

2014. máj. 4. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jeez, ennyi butaságot ilyen kis helyen leírva még a mno-ban sem látni. :-(
2014. máj. 5. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor kérlek írd meg az igazságot. És ha nem tudjuk megcáfolni majd igazat adunk neked.
2014. máj. 5. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát azt, hogy elleneznék Mo., mint olyan létezését, sehol sem láttam. Azt már hallottam, hogy a tagállamok mondjanak le szuverenitásuk egy részéről az EU javára, de ez korántsem egyenlő azzal, hogy szűnjék meg a magyar állam.

Ezzel persze lehet vitatkozni, akár a tényét, akár a mértékét tekintjük. A butaságot arra írtam, amikor egyes hozzászólók elkezdtek nyuggerezni, meg panelprolizni, ill. idiótának nevezni az MSZP szavazóit.

2014. máj. 6. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
A Fidesz és a Jobbik miért veszi fel az EU-s pénzeket,mikor az EU elveihez képtelenek tartani magukat?
2014. nov. 30. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyarok pénze azért jó nekik.
2014. nov. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!