Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez az Élet...

Mit szóltok ehhez az Élet menetével kapcsolatos véleményhez?

Figyelt kérdés

"Könyörgöm, higgyék el, nem vagyok bűnös! Nem tettem semmit, amit a zsidóság felróhatna nekem, mert kiálltam az antiszemitizmus ellen és soha nem bántottam senkit származása vagy vallása miatt. Soha nem néztem tétlenül, ha gyengébbet bántanak, mindenkor felszólaltam gyűlölködés ellen. Habár számos hibám ismert, higgyék el, nem vagyok felelős a holokausztért!

Ez járt fejemben, hazafelé jövet az élet menetéről.

A kocsiban végig a bűntudat nyomasztott, és bizony akaratlanul is lesütött szemmel kellett álldogálnom a rendezvényen és hallgatnom a magyarságnak felrótt bűnöket. Részben erről volt szó ugyanis a rendezvényen, mintha csak aktuálpolitikai kérdésként arra az ostoba szoborra történő reflektálásként mindenki a magyarság bűnét emlegette volna, amit az le akar tagadni. Ezt tette szerintem világosan az amerikai külügyminisztérium képviselője és ezt tette részben a kanadai élet menete szervezet nemzetközi igazgatója is beszédében. Emiatt sugallta ezt számomra részben a rendezvény, így úgy éreztem magam, mint aki házhoz ment a pofonért. Mint aki bűnt követett el, és azt le akarja tagadni. " Teljes bejegyzés itt [link]

Egyébként Sallai Róbet Benedek, új LMP-s képviselő írta, a Facebookon is fent van, csak ott nehezebb olvasni

[link]

2014. ápr. 30. 16:17
1 2
 11/13 Macungo ***** válasza:

"Hacsak nem süket és vak volt. Szerintem csak szimplán magához ölelte."

Én mint szoptatós anya nem értek egyet veled. Ha kint az utcán ölnék az embereket és én benn próbálnék a csecsemőmmel elbújni a gyilkosok elől, hogy ne sírjon és ezáltal ne vegyenek észre, mellre tenném addig amíg el nem mennek a támadók és biztonságos a terep..

Tudni kell, hogy a babák akár 40 percet is tudnak szopni és utána belealszanak cicivel a szájukban és ha felkelnek akkor megint mellre lehet tenni a babát nem fog tiltakozni, egy szoptatós babának az a mindene..

2014. ápr. 30. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
14-es. Persze hogy tudom. Én is lefosom, mert nem az én ügyem.
2014. ápr. 30. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy mit szólok?

Mondanám, hogy az ürge ... izé ... a képvis ellõ "úrrr" egy kicsit, ... hát ... hogyismondjam csak, de nem így van.

Nagyon is okos, nyilvánvalóan azt reméli, hogy egy ilyen "véleményért" majd valamelyik rokona kap valami zsíros megbízást, mert - sajnos - úgy látszik, NEM lehet más a ppolitika.

Ami az "emlékmûnek nevezett " eleven borzalmat illeti, érdemes elolvasni: Ungváry Krisztián - [link]

A lényeget már leírták elõttem: se zsidó, se értelmes nem zsidó SOHA NEM mondta, hogy TE SZEMELYESEN bunos vagy, es buntudatot kell erezned, de még csak nem is céloznak ilyesmire SOHA ( poplitikai hovatartozástól függetlenül ).

Viszont a szélsõjobbosok, újnyilasok, újnácik ezt nyomatják ezerrel állandóan, hacsak, akármilyen nyakatekert, erõltetett módon szoba tudják hozni a népirtást. És persze mindig szóba tudják hozni, legyen szó õszibaracktermesztésrõl, vagy gyeplabdavilágbajnokságról.

Mivel - azt jól látják - hogy ezzel lehet a legjobban uszítani és még mindig nem tettek le arról, hogy "egyszer majd eljátsszák, mint nagyapáik idején" ( © Pörzse ).

Ide kívánkozik néhány szó # 9 tegnap 17:50 -rõl: "Sólyomváros, azaz Jeruzsálem" - ez minõsíti, több szót nem érdemel.

# 13 tegnap 19:17 : "lefosom, mert nem az én ügyem."

Egy német evangélikus lelkész a lágerben: amikor komcsikért jöttek, nem szóltam, mert nem voltam komcsi, amikor a szocikért jöttek, nem szóltam, mert nem voltam szoci, amikor a zsidókért jöttek, nem szóltam, mert nem voltam zsidó, amikor a katolikusokért jöttek, nem szóltam, mert nem voltam katolikus - mire értem jöttek, már nem volt, aki szóljon.

Amúgy, ha a képviselõ "úrrr" tisztességes akart volna lenni, akkor azt emelte volna ki, azt szírta volna vastag betûkkel, amit itt idéztek:

"... szembe kellett volna néznünk, elismerni az ország szerepét, elzárkózni attól, kifejezni sajnálatunkat, és vállalni, hogy ebben a Magyarországban soha nem fordulhat ilyen elő.

De talán még nem késő."

Fõnökérõl, Schi(mp)ffer képviselõ "úrrrról" ugyanaz a véleményem.

Különös, hogy pl Balogh Ádám, városmajori katolikus közösségi vezető ezt mondta kb ugyanakkor:

" ... Szégyenem kettős mondta beszéde végén Balog: szégyellem hogy ez megtörténhetett és

AZOKAT IS SZÉGYELLEM, AKIK EZT NEM SZÉGYELLIK."

- [link]

2014. máj. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!