"A Bizottságban nem idióták ülnek, szerinted támogattak volna egy ilyen értelmetlen beruházást?"
Az EU-nak több projektje van, több szinten. Sportlétesítmények, utánpótláscentrumok építése az ő olvasatukban nem értelmetlen.
Számos sportlétesítmény épült már kis falvakban vagy településektől távol, lásd Dunavarsányi, tatai központ.
Ezt nem a felcsúti stadion védelmében mondom, szerintem is "kissé" áthallásos a projekt, hanem általánosságban.
2014. ápr. 22. 14:16
15/19 anonim válasza:
Én sem azt mondtam, hogy EU támogatásból nem lehet sportlétesítményt építeni, hanem hogy egy 1800 lelkes település 3500 fős stadionjának megépítésére nem valószínű, hogy rábólintottak volna. Inkább a tömegsportot szokták támogatni egyébként is.
2014. ápr. 22. 14:25
16/19 anonim válasza:
"egy 1800 lelkes település 3500 fős"
Mindenki ott téved, hogy ennek semmi köze a település méretéhez. A stadion, azért mert Felcsúton van nemn a településé, hanem az akadémiáé. Az akadémia pedig egy jó infrastruktúrájú településre épült ami közel van a nagyvárosokhoz, de a nagyvárosi hátrányoktól messze. Tehát aki a település lakosságához arányosít, az teljesen ostobaságokat hajtogat és bedől ennek a ballib populista propagandának. Csak egyszer gondolkoznátok tovább, mint az 1x1, lassan már olvasni és beszélni sem tudtok, annyira kezd leépülni a színvonal.
2014. ápr. 22. 15:31
17/19 anonim válasza:
Oké. Ugyebár meccs közben sörözni szokott a nép általában. Mit gondolsz, részegen fognak hazavezetni, vagy majd 1,5-2 órát utaznak tömegközlekedéssel, hogy megnézhessék azt a magyar focit, aminél szebb játékot látsz akármelyik játszótéren a 10 évesektől? Budapesti stadionok meccseire se szokott párszáz embernél több kimenni mellesleg, ennek 90%-a nem fog kiutazni Felcsútra. Akkor fogja az a stadion a legtöbb embert látni, amikor építették a brigádok.
2014. ápr. 22. 15:45
18/19 anonim válasza:
Nem EU pénz hanem TAO, tehát kb olyan közpénz mint az egyhéznak felajánlható 1%. Ha nem rendelkezel róla, megy az államkasszába, sosem marad nálad. Szerintem amúgy eléggé túltolták a biciklit a srácok, nincs cikibb mint egy üres stadion, márpedig oda csak az megy meccsre akinek fizetnek érte.
2014. ápr. 22. 16:06
19/19 anonim válasza:
Mit vagytok úgy oda. A Seuso kincsekért sokkal többet fizettünk. Ha jól tudom az még se lesz a miénk. Ez a stadion legalább az. Volt már egy ember aki stadiont épített . De úgy rászálltak hogy azóta se tudja kinyögni. Bele rokkant.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!