Miért nem építünk néhány ilyet a Paks II helyett?
2014. ápr. 19. 16:16
1/8 anonim válasza:
Akkor kb 10-15-ször lennénk hülyébbek még az araboknál is.
2/8 anonim válasza:
És mi szükség lenne ilyen megalomán építményre?
3/8 A kérdező kommentje:
ok, szerintem sem kéne ilyet építenünk, csak kicsit irreális, nem?
Mármint az, hogy azt akarják beadni nekünk, hogy attól lesz olcsó az áramunk, hogy kifizettetik velünk egy olyan épület árát, aminek az árából meg lehetne építeni 10-szer a világ legmagasabb épületét?
2014. ápr. 19. 16:19
4/8 anonim válasza:
Semmilyen szorzó nem irreális a világ legmagasabb épülete és egy atomerőmű között. Ezek nem összemérhető dolgok. Hidd el van olyan épület is,ami egy atomerőműnélis 10-szer annyiba kerül. És még olyan is van ami annak a tízszserse. Akkor most essünk együtt hasra?
7/8 anonim válasza:
Én laikus vagyok a témában, de azt tippelném, hogy talán azért, mert sem magyar, sem orosz mérnökök nem tudják megoldani, hogy 10 db felhőkarcoló előállítsa Magyarország lakossági és ipari villamosenergia szükségletének kb. 50 %-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!