Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen sorrendet állítanál...

Milyen sorrendet állítanál fel az alábbi politikusok között értelmi képesség tekintetében?

Figyelt kérdés

Valamelyest tabudöntésnek számít Magyarországon különbséget tenni két ember között értelmi képesség alapján, mégis most ez volna a feladat.

Az eredmények könnyebb kiértékelése érdekében, add meg melyik pártra szavaztál április 6-án!

Őket kell általános értelmi képesség szerint sorba tenni:

Mesterházy Attila

Orbán Viktor

Vona Gábor

Schiffer András

Bajnai Gordon

Bokros Lajos

Volner János

Széll Bernadett

Rogán Antal

Gulyás Gergely

Karácsony Gergely

Gyurcsány Ferenc

Szanyi Tibor

2014. ápr. 17. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Megadom az enyémet:

1. Bokros Lajos (nagyon gyorsan reagál mindenre, már a kérdés felénél válaszolni akar rá, mert már érti és nem mond önellentmondásokat; nézeteivel a kapitalizmusról nem értek egyet)

2. Gulyás Gergely (sosem lehet sarokba szorítani, látszólag védhetetlen helyzetben is meglátja a kiskapukat, egyértelműen magas intelligenciára utal)

--itt húzom meg a határt a kivételesen intelligens és az intelligens között

3. Schiffer András (nincs ellentmondás a szavaiban és egyszerűen meg tudja fogalmazni a mondandóját)

4. Volner János (ritmusváltások nélkül beszél, tehát gyorsan forog az agya, ritkán vannak még félrecsúszott hangok is, nem hogy szavak)

5. Karácsony Gergely (hippi, azért került lejjebb, mert túl optimista)

6. Szél Bernadett (keveset hallottam nyilatkozni, de nyugodtan és egyszerűen fogalmazott)

-- innen lefele tekintélyelvű és/vagy buta emberek vannak

7. Gyurcsány Ferenc (jó szónok, gyenge szakember)

8. Vona Gábor (ellentmondások előfordulnak és szótévesztések, illetve nyugtalan tekintet, ami bizonytalanságra utal)

9. Orbán Viktor (nem nyilatkozik, és amikor ritkán mégis, akkor is előre legyártott szöveget mond, nem lehet tőle kérdezni)

10.Szanyi Tibor (ellentmondásos hippi, túl optimista hozzáállással)

11.Rogán Antal (nem szólal meg)

12.Bajnai Gordon (rossz szónok, közepes szakember)

13.Mesterházy Attila (szóvicceket gyárt, nincsenek összefüggések a mondataiban és túl optimista)

LMP-re szavaztam.

2014. ápr. 18. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Én csak azokra akik felfogták hogy ez az ország elfog veszni ha minden így halad, és nemzeti alapon a problémákat nevén nevezve és megoldva akarnak igazságos rendet teremteni az országban. Vona és Volner.

Egyébként ez nem is az értelemről szól hanem a becsületről, gerincről, hazafiságról.

A Jobbikon kívül már mindenki bebizonyította hogy az értelmi képességeit, hatalmát az ország ellen használja.

Egy képmutató, ál-hülye, hazug, csaló, rabló banda az összes.

2014. ápr. 18. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Én az előzőhöz hasonló sorrendet tennék, de Schiffert raknám legelőre. Semmit nem értek a joghoz, de amikor hallgatom a parlamentben egy felszólalását, akkor mindent megérték abból, hogy egy törvény megváltoztatása milyen hatásokkal jár, és hogy miért érdeke ez a FIDESZ-nek (ergo milyen kiskapukkal fogják a Fidesz-közeli vállalkozások kiszivattyúzni a pénzt a törvény-változtatásnak hála). Ráadásul nagyon logikusan, részletesen kifejti mindig, nem hadar, tisztán beszél, és nem személyeskedik közben, ragaszkodik a tényekhez.
2014. ápr. 18. 13:57
 14/14 anonim ***** válasza:
előző alatt a #11-est értettem
2014. ápr. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!