Provokátor az túlzás. Inkább szánalmas, hogy ennyire egyszerű a honfitársunk és szégyent hoz Magyarországra.
Egy kívülállónak a kérdező a szimpatikusabb, mert egy szubhumánnal konfrontálódott.
2014. ápr. 17. 11:24
13/33 anonim válasza:
Most is te tettél fel ilyen jellegű kérdést.
2014. ápr. 17. 11:27
14/33 anonim válasza:
Akkor, amikor már a magyarok túlnyomó többsége ANYANYELVI szinten fog beszélni angolul. És ez nem csak a felvetett problémát fogja megoldani, hanem minden olyan problémát ami a beszűkült tudatállapotból következik.
2014. ápr. 17. 11:31
15/33 anonim válasza:
Mi van zsidók? Nem bírtok magatokkal?
2014. ápr. 17. 11:32
16/33 anonim válasza:
Szerinted alaptalan vádak? Szerinted úgy születik valaki hogy meglát egy zsidót és utálja? Vagy esetleg kialakul azért amiket csinálnak. Mert nem bőrszínük vagy vallásuk miatt (ez nem teljesen igaz mert a középkori zsidó tanok nagyon durvák gondolom tudod, moloch meg a bíróság a zsidó és nem zsidó közt ítélethozatal) hanem mert olyanokat tesznek. Nagyon nagyon sokszor. Tudod ha valaki meg üt elárul KIFOSZT MEGMÉRGEZ akkor nem fogják kedvelni.
2014. ápr. 17. 11:39
17/33 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy ennyi primitív egyed tartózkodik ezen az oldalon. Én meg sokszor úgy próbálok érvelni, mint egy normális embernek...
2014. ápr. 17. 11:44
18/33 anonim válasza:
"Nem gondoltam, hogy ennyi primitív egyed tartózkodik ezen az oldalon. Én meg sokszor úgy próbálok érvelni, mint egy normális embernek..."
Fölösleges erőfeszítés haver! a zsidók nem értenek a magyar szóbul.
2014. ápr. 17. 11:58
19/33 anonim válasza:
"Akkor, amikor már a magyarok túlnyomó többsége ANYANYELVI szinten fog beszélni angolul."
Ha egy zsidó Magyarországra jön tanuljon meg magyarul, ne a magyar tanuljon azért angolul, mert egy zsidó Magyarországra jön.
2014. ápr. 17. 12:00
20/33 anonim válasza:
"Nem gondoltam, hogy ennyi primitív egyed tartózkodik ezen az oldalon. Én meg sokszor úgy próbálok érvelni, mint egy normális embernek..."
Megjött Mr. Felsőbbrendű Antifasiszta Intelligencia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!