A sok román vendégmunkásból nem lesz előbb-utóbb hatalmas probléma itthon?
Egyre többen jönnek át Magyarországra dolgozni a 2-3X-os fizetésekért. Mi lesz ennek a vége?
10.38
az eddigi hozzászólásaid alapján neked mindenkivel problémád van...
11: ez sehogy sem vág a témába, nem tudom, hogy ezt mire fel írtad ide. Bizonyára ez egy megalapozott vélemény, pont olyan, mint amilyeneket tőled megszoktunk ;). Azért is vagy leszázalékolva, mert olyan okosságokat szoktál mondani.
Ez a hozzászólásod semmiképpen sem reagálás az én hozzászólásomra.
Milyen problémákra gondolsz konkrétan?
Ha ilyesmikre, vagy arra, hogy jópár helyre betörtek(nek) akkor már vannak problémák.
Tetró a fröcsögésen kívül tudnál valami értelmeset is mondani ha már kérdeznek tőled?
Mert azt tudjuk hogy nagyon szeretsz kitérni a kínos kérdések elől, sőt csak azt szereted meg fröcsögni.
Van tapasztalatod a román vendégmunkásokról?
Valószínűleg még románt sem láttál életedben, akkor meg ne szóld le annak a véleményét akinek van valós tapasztalata velük kapcsolatban.
Tudom hogy nem szereted az empirikus véleményeket, de ha kijönnél a sziklád alól, előbb utóbb rád is rád sütne a nap.
03.14
ne haragudj, de minden ilyen nagy okos vélemény csak is a rasszista előítéleteken alapszik. mégis milyen empirikus tapasztalatod van? láttál két román munkást? és ez mennyiben reprezentatív? én tavaly láttam legalább három magyar katasztrofális gázszerelőt. akkor a magyarok szar munkát végeznek? így mind, a magyarok együtt?
10.39
igen, igazad van, ez egy nagyon jó kérdés. ki is valóban magyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!