A FIDESZ-szel azért most valamennyire jó irányba mozdultak a dolgok, nem?
Én a Jobbik-ra szavaztam, de a rablóbanda MSZ(M)P után már ők is felüdülésnek számítanak valamennyire.
Jó intézkedések:
-rezsicsökkentés
-kamu rokkant felülvizsgálat
-Gáz/Antenna Hungária/Giro üzletág visszavásárlása
-bankadó
-Paks
-e-útdíj
-játékgépek betiltása
-pálinkafőzés
Katasztrófálisak:
-föld, trafik mutyi
-Hajógyári sziget szórakozóhelyeinek leigázása
-1 kulcsos adó
-cigánykérdés/idősek rettegése a falvakban/devizahitelesek problémáinak nem megoldása
-stadionok
-választási ügyeskedések (2/3-ad, 45%-al..)
Szóval voltak jó dolgok is, de bőven van még tennivaló. Az MSZP-nél mindenképpen jobbak.
Ti hogy látjátok?
Maradjunk annyiban hogy rezsicsökkentés,pálinka,útdíj,játékgép ezek amik valamennyire értelmesek.
A bankadóval kifejezetten szívtak az emberek, én az ilyen hülyeségek óta kp-ban kérem a fizut és bek@phatja az összes bank, én egyet sem támogatok.
A hajógyárat jó hogy beszüntették, nem is értem Jobbikos létedre miért véded azokat.
A rokkantsággal sok tényleg rokkanttal is kicsesztek.
Vagy amikor 50,60 éves rendőr,mentő,tűzoltó ha nem alkalmas tovább dolgozni a terepen, akkor viszont látásra, mehet ahova akar, de korkedvezményt nem.
Vagy ott van az a példa, aki öngyilkos lett ezek miatt #&@ alakok miatt, mert hogy dolgozzon kéz\láb nélkül, és mégis egészségesnek nyilvánították, hogy akkor irány a meló nincs több segély?
Pakssal kapcsolatban meg ennyit hogy értem hogy én vannak dolgok amikről a nyilvánosságnak nem kell tudnia, de azért az hogy még csak fel sem merült ez a téma, de már eredmény született, azért kicsit sértő.
Persze tudom ezt már hamarabb elkezdték, de azért akkor is, vagy legalább kommunikálták volna le jobban.
A katasztrófához hozzá tenném a fideszes zöldbárókat, haverokat, cégeket akik most rászabadultak az országra.
Nem a választási rendszer volt itt a rudas, hanem hogy az ember csesztek szavazni. Ha annyi ment el, akkor annyi ment el. Ha elment volna még egyszer ennyi Jobbikos szavazni mint most, jó világunk lehetne, de ennek a népnek az értelmi színvonala ennyire futotta.
Örülök azért hogy a baloldalt kezdik elfelejteni az emberek, bár még így is sokan vannak, a Jobbik meg így is kevés.
A rezsicsökkentés nevű bomba erősen robbanás közeli állapotban van.
E-útdíj? miért is jó ha mégtöbbet fizetsz valamiért. Mert mindig a vásárló fizet.
"Pakssal kapcsolatban meg ennyit hogy értem hogy én vannak dolgok amikről a nyilvánosságnak nem kell tudnia, de azért az hogy még csak fel sem merült ez a téma, de már eredmény született, azért kicsit sértő. "
CIVIL vagy, a világon semmi közöd hozzá. Ez máshol is így működik. Törődj bele.
Az e-útdíjat kizárólag 3,5T fölött kell fizetni, tehát a fuvarozóknak! Magyarországon hatalmas tranzitforgalom van, a bevétel 80%-a külföldiektől érkezik. Mi ezzel a probléma?
Egyébként az összes környező országban így van. Az úthasználattal arányosan fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!