Ezek szerint a Jobbik sem tervez pár évnél tovább?
Nem vagyok jobbikos, de vannak jobbikos ismerőseim, akik állandóan 2 dolgot hangoztatnak, de a Jobbiktól is hallottam már ezeket. és ezen elgondolkoztam:
1. Kizavarni a multikat
Ha ez megtörténne, MINIMUM félmillió munkanélkülivel lenne több. A Jobbik ezt hogyan akarná pótolni? Ilyen gyorsan és ennyi munkahelyet képtelenség teremteni. A mezőgazdaság meg már nincs is.
2. Kilépni az EU-ból.
Ha ez megtörténik, akkor hatályba lépnek az EU-vámok, így Magyarország szinte teljes külkereskedelme meg lenne vámolva, arról nem is beszélve, hogy a támogatásokat is vissza kéne fizetni, és ismét vízumért kellene kuncsorogni, meg órákig állni a határon.
Tekintve, hogy a Jobbik mennyire EU ellenes (volt szerencsém sajnos pár videót, vitát, stb-t meghallgatni), ha ezeket tényleg beváltaná, ha hatalomra kerülne, akkor Magyarország piszok gyorsan tönkremenne.
Ezek után hogy hihet valaki a Jobbiknak? Nekem ezek a tervek, vagy képzelgések egyáltalán nem tűnnek hosszútávú elképzelésnek, nagy mértékű változtatást meg 4 év alatt nemigazán lehet már csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!