Aki jelenleg munkanélküli, (vagy nem olyan régen volt az) az mit tapasztal a munkaügyi központok kapcsán?
Figyelt kérdés
És mi a véleménye a jelenlegi munkanélküli rendszerröl? A munkaügyi központban hogyan álltak hozzá emberileg, ajánlottak-e munkát, vagy közmunkát, figyelembe vették-e a képzettségét?2014. ápr. 12. 07:46
1/2 anonim válasza:
Elég gáz, hogy csak 90 napig jár a segély.
Nem tudnak velem mit kezdeni, több diplomám van, több nyelven beszélek felsőfokon, engem a korom miatt nem alkalmaznak a munkáltatók (öreg vagyok). Mivel ennyi végzettségem van (túlképzett vagyok) nyilván tanfolyamot se tudnak ajánlani.A kisváros, ahol élek-itt még közmunka sincs.
Amúgy velem normálisak, emberségesek (ebben benne van az is, hogy ismernek és tudják, hogy értelmiségi vagyok).Látják ők is mennyi a valós munkanélküli ember, de nem sok minden van rájuk bízva.
2/2 A kérdező kommentje:
Elsö válaszoló! Semmilyen ellátást nem kapsz, szociális segélyt sem, Tb-d magad fizeted? (mert nagyon nagyon kevesen tudják hogy mik a szociális segély feltételei,,azt hiszik egyesek hogy mindenki kapja...)
2014. ápr. 12. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!