Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utáljátok a multinacioná...

Miért utáljátok a multinacionális cégeket?

Figyelt kérdés
Már aki utálja persze...
2014. ápr. 12. 06:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy zavar engem a modern világ, épp ellenkezőleg, csak nagyon rosszul csinálják ezt. Hozzád hasonló emberek gondolkodás módja, a sok "marha" jó ötlet, határtalan kapzsiság vezetett oda, ahol most vagyunk. Törvény a nem dohányzó emberek védelme érdekében? Aztán meg égig érő kéményekből, sokkal károsabb anyagokat engednek a levegőbe. Mi lesz majd, hogyha tönkre megy minden, aki tud földet művelni és állatott tartani, az majd magának termel meg mindent? Te mit fogsz majd csinálni a nagyvárosban, megeszed a pénzedet? Vagy a laptobodat, esetleg krumplit ültetsz a homokozóba?

Egyáltalán nem a technikai fejlődés ellen vagyok, sőt inkább mellette, de okosan kéne csinálni, mert majd az utódainknak is kéne élni valahol és ebben a profit orientált világban, valahogy nem látom, hogy a multik törekednének erre. Hiába építenek ökofalvakat a légszennyezés és víz szennyezése oda is elér.

Egy kis hallgatni való:

https://www.youtube.com/watch?v=vez9jHkJlgc

2014. ápr. 12. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!