Kijelenthető, hogy jelenleg a Jobbik az ország második legerősebb pártja?
Budapestet inkább hagyjuk... valószínûleg itt él a legtöbb olyan ember, aki a privatizáció aktív haszonélvezôje volt, és aki azóta is jól profitál a pártpolitikai ismeretségeibôl.
Budapest reménytelen. Nincs a világon számomra érthetetlenebb emberforma, mint az, aki hol vörösre, hol narancssárgára szavaz. (Többnyire felváltva, miközben utálja mind a kettôt.)
Elég szétnézni egy metrón reggel. Önzô, depressziós, magába fordult, idegbeteg emberek hada. Ez Budapest.
A Jobbikra visszatérve: Igen, valóban ôk lettek a legnagyobb ellenzéki párt. Ez tény. Egy 5 pártból álló csoport csak alig valamivel elôzte le ôket. Számszerûen a Jobbik már elôzött. Én csak azt csodálom, hogy még így is össze tudott a ballib csapat szedni egy csomó szavazatot...
"Lemaradtál a választási eredményektől.... egy körzetet se nyertek"
Ez valóban így van, de mondjuk ha a fideszesek nem vitték volna a cigányokat tömegesével szavazni a jobbik ellen közel sem lenne ez a helyzet.... a cigányok egy db wc papírért is képesek lennének az "Öljünk meg minden cigányt" pártra szavazni ( az értelmesebbje gondolom kitalálná hogy ezt a "Pártot" én találtam ki ,de a gyengébbek számára leírtam) most bizonyára rasszistának leszek titulálva ,de különösképpen nem zavar.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!