Ha 2018-ig nem változik a törvény, benne lennétek abban, hogy csináljunk egy bizniszpártot csak mi GYK-sok?
Figyelt kérdés
Gyakori Válaszok Pártja2014. ápr. 8. 19:43
2/9 anonim válasza:
Ha elmondod mi értelme lenne akkor igen.
3/9 anonim válasza:
Orbán sosem engedné, hogy tőlük fogyatékosabb párt alakuljon.
Pedig benne lennék.
4/9 anonim válasza:
Már gondolkodtam rajta én is, de ha jól tudom, egy bizonyos eredményt fel kell mutatni a választásokon, különben vissza kell fizetni a támogatást :(
5/9 anonim válasza:
Az a baj,hogy a mostani játszótér szabály szerint ha a fideszen es egy másik párton kivul más pártokra is megy el szavazat,akkor mindenfélekép fidesz fog győzni 2/3-al megint.
6/9 anonim válasza:
"nem
minek?"
"Ha elmondod mi értelme lenne akkor igen."
Gyerekek... Olvassátok már el újra, hogy mi volt a kérdés!!!
7/9 anonim válasza:
a gond az, hogy ez csak azoknak biznisz akik létrehozzák. A többinek max alamizsna lesz.
8/9 anonim válasza:
Erre már gondoltam én is, főleg azután amikor megtudtam hogy van olyan párt hogy együtt 2014 meg összefogás, ami az mszp és társai nevét másolta.
FIatalos DEgeneráltak SZövetsége
vagyis fidesz. A párt színe 2 árnyalattal térne el a másik fidesztöl.
A választok többsége 2 bites, szóval elég sok szavazatot tudnánk így szerezni
9/9 anonim válasza:
:D A külön kategóriák meg a külön minisztériumok.
És kell egy "lehetek terhes" szakállamtitkár, feltétlenül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!