Hová "tűntek" a képviselők?
Most néztem, hogy kik jutottak be az ogy-be, hát egy-két ismerős arc kimaradt.
Fideszben pl Révész Máriusz, aki elég nagy haverja volt Viktornak.
Az MSZP-nél Szanyi kapitányt nem látom sehol.
A Jobbiknál meg Gaudi, Pörzse sem került be, pedig ők voltak az ismert arcok, amikor indult a párt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de vannak még többen. Csak én maradtam le, hogy-hogy nem kerültek előkelőbb helyre a listákon?
"Hová "tűntek" a képviselők?
Most néztem, hogy kik jutottak be az ogy-be, hát egy-két ismerős arc kimaradt.
Fideszben pl Révész Máriusz, aki elég nagy haverja volt Viktornak.
Az MSZP-nél Szanyi kapitányt nem látom sehol.
A Jobbiknál meg Gaudi, Pörzse sem került be, pedig ők voltak az ismert arcok, amikor indult a párt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de vannak még többen. Csak én maradtam le, hogy-hogy nem kerültek előkelőbb helyre a listákon?"
KEVESEBB lett a kiosztható mandátumok száma. 386 helyett már csak 199 képviselőt fizetsz milliós nettóra az adódból. Örülj neki. A Parlament amúgy sem "Máuniká sháuuw", szóval nem kellenek oda a jobbikos hangulatkeltők, sem az MSZP-s semmirekellő semmittevők. Ez utóbbi kategória a fideszből sem kell. LMP-t meg így elgondolkodva nem is értem, hogy kerülhetett be.... sok volt a pesti mélyliberó zsidó szavazó valszeg.
# 2:
Te most komolyan gondolod, hogy attól, mert nem kerültek be a parlamentbe ezek az emberek még nem kaptak más pozíciókat hasonló bérezésért cserébe? Ugyan-ugyan... Nekik már mind megvan a jól fizető kis tanácsadói, szakértői helyük akárhol talán még nagyobb fizetésért...
ma 13:39
Pontosan tudom. Ettől függetlenül nem fogja annyira szúrni a szemem....
#3 Ja, hogy EP-választáson jelöltetik magukat? Ezt nem tudtam, köszi!
Tudom, hogy lecsökkent a parlament létszáma, csak ők ismert arcok voltak a pártokban, ezért csodálkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!