Elégedettek vagytok április 6-al?
# 20
Ha nem szavazok egy fehérgalléros bűnöző pártra akkor jobbikos vagyok?
Amúgy meg te a tipikus "nem tudok az igazságra mit mondani ezért személyeskedek" ember vagy!
"Amúgy meg te a tipikus "nem tudok az igazságra mit mondani ezért személyeskedek" ember vagy!"
Milyen igazságra? Arra a nagy büdös igazságra, hogy aki politikus, az sikkaszt? Ez teljesen természetes, csak számodra újdonság. Lehet 14 évesen inkább pisilni kéne megtanulni rendesen, nem "politizálni".
Én elégedett vagyok. Látható, hogy a Fidesz sokat gyengült, s az még jobban, hogy a választókerületek átszabása teljes mértékig nekik kedvezett. Ugyanakkor Budapesten szinte fej-fej mellett van jelenleg a Fidesz és a baloldal (38 és 36 százalék), a Jobbik jelentősen erősödött.
Orbán csillaga lassan leáldozófélben van, nagyon sok mindent hozhat a 2018-as választás. Én azt is el tudom képzelni (amennyiben a Jobbik visszavesz a szélsőséges nézeteiből és az MSZP képes a valódi megújulásra, Gyurcsány és a hasonlók elkergetésével), hogy a Fidesz helyét szépen lassan átveszi egy új, konzervatív Jobbik, a baloldalt pedig szintén egy erős párt fogja képviselni (esetleg az MSZP, ha sikerül leküzdenie az évek óta tartó válságát).
Szerintem a Fidesz csak addig létezik, amíg Orbán Viktor áll az élén, s egy kézben tartja a hatalmat. Azonban ő sem fog örökké élni.
"Fidesz nem érdemel 2/3-ot és Jobbik 2. hely elvárható volt."
Az édesanyádnak volt elvárható a második hely a lónak a kukiján.
Nem. Szégyellem, hogy ennyi ostoba, gyáva és gyenge, megvezethető, agymosható hülye honfitársam van.
"Nekünk Mohács kell"?
Én már sajnos eljutottam arra a szintre, mint az átlagember a Kádár-rendszerben. Ha meg tudok élni és nem b'nak, akkor nem foglalkozom politikával.
Én, ha belegondolok az új 2/3-ba, megőrülök, de semmit nem tudok tenni ellene. Dehát ezt akarta a nép. Vagyis a szavazás szempontjából nagy százaléka.
# 22
Látod megint!
Gyenge lelkű ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!