A fideszeseket nem zavarja, hogy az egeszsegugy haldoklik, megis stadionokra koltenek?
Azért mondom, hogy nem haldoklik az egészségügy, mert (sajnos) több különböző kórházban is jártam az ország több pontján cslaádi betegségek, műtétek miatt. Mindenhol csak a fejlesztést láttam, felújítások, építkezések voltak, szép volt minden, az emberek is tök rendesek voltak.
Szerintem csak divat most azt mondani, hogy haldoklik, mert az olyan menő, hogy fikázzuk a dolgokat.
Végzős vagyok egészségügyis szakon. Ha valaki azt mondja, hogy nem haldoklik, az vagy nagyon buta, vagy magánintézményekbe jár.
Nálunk is átadtak most egy remek diagnoszikai részt, milliárdokba került és minden forintot (eurot) az unio fizetett.
Arról akkor nem beszélnék, hogy egy egyszer használatos eszközt, amit a fenékbe kell felhelyezni, 7-8 alkalommal használunk, mert spórolni kell.
Ha a sürgősségire tetanuszért jönnek, nem egyszer küldtük ki a beteget, hogy vegye meg, mi majd beadjuk neki, de sajnos nincs már készleten.
A gyermekosztályon, a napi étkezésre szánt pénz 363 ft. Így nem kell csodálkozni, ha a beteg gyerek/felnőtt (pl. szoptatós kismama) egy szelet kenyeret kap vacsorára, parizerrel, vaj nélkül.
Ezeket még estig tudnám sorolni, de felesleges. A dolgozók állapotáról már inkább nem beszélnék, sem a leendő fizetésemről, amit 3 műszakra, diplomával kaphatok.
(illetve kapnék, ha itthon maradnék)
Nem baj, épüljenek csak a stadionok, csak jó focistákat vásároljunk, nehogy valakinek kimenjen a bokája.
Az, hogy a fideszeseket nem zavarja, egy dolog, dehogy zavarja. De hogy az embereket nem zavarja? És a stadion csak 1 az 1000ből.
Egyedül ugye Budapesten látszanak a gondolkodás halvány jelei, hiszen összességében itt él az értelmiség és a tanult emberek, lássuk be.
Az hogy a jobbik ilyen erős,el sem hiszem hogy 2014-ben vagyok és Európában. Kár hogy sok ember a saját szerencsétlenségét kivetíti másra, ahelyett hogy megkérdezné magától hogy "vajon miért nincs jó állásom? Miben vagyok jobb mint a többiek? Miért nem jártam egyetemre?"
L22
Teljesen felesleges a Jobbikon lovagolni, a Jobbik megerősödése nem egyenlő Magyarország radikalizálódásával, sokkal inkább azt mutatja, hogy mennyire kétségbe vannak esve az emberek, illetve, hogy mennyire manipulálhatókat. Bár vannak szélsőséges jobbikosok, de messze nem az egész szavazótábor
Meg úgy nagy általánosságban vicc bármiféle tudatos szavazásról beszélni. Amíg olyan alternatíva van ahol a 18 induló pártból 11 ellen feljelentést tettek választási csalásokkal, ahol a maradék párt közül jó néhány már egyszer leszerepelt pártok utódpártja és ahol a tényleges esélyes pártok között az egyik hazárdjátékot folytat kénye kedve szerint már 4 éve, a másik az előtte lévő 8 évben leszerepelt, ahol a 3. túl szélsőségesnek mutatkozik a 21. században és marad 1 aki éppen hogy kapálódzik, hogy bekerüljön a parlamentbe.
Erre jönnek a nem is tudom már minek nevezhető szavazópolgárok akik mintha csak nem történt volna semmi, nyugodt szívvel szavaznak hol ott 24 év hozadéka -amit a többség a bőrén érezhetett- bebizonyította már számtalanszor, hogy fülkéből nem lesz változás.
A mi kórházunkat felújítják, kaptunk új eszközöket, minimálisan nőtt a fizetés.
Viszont több régi eszköz megy tönkre mint amit kapunk, alapvető cikkek hiányoznak, plazmatévére van pénz a fizetős betegnek (már ha valaki hajlandó érte fizetni), de még a kesztyűvel is spórolni kell és az se jó méretű.
Felesleges felújítások vannak, építenek egy olyan részt ami funkcionálisan használhatatlan, de egyébként sincs elég ember, aki ott dolgozhatna.
Ráadásul olyan silány anyagokból, hogy az ember fejére hullik a vakolat fél év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!