Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem felháborító, hogy a...

Nem felháborító, hogy a határontúli magyarok miatt lehet 2/3-a Fidesznek?

Figyelt kérdés
Ez engem nagyon felháborít!
2014. ápr. 6. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire szeretik Viktort, akkor megkaphatják.
2014. ápr. 6. 23:35
 12/16 anonim válasza:
90%
En magyar allampolgar vagyok, viszont nem Magyaro.-on elek. Eppen ez miatt nem szavaztam, amit ti most elmondtatok. Ugy ereztem nincs jogom donteni abban a dologban, ami nem erint. Majd ha ott elek, szavazok. Mindenki a sajat orszaganak a sz...at egye. Miert kellett volna szavaznom, ha azt sem tudom mi van Magyaro.-on?? A kampanybeszedekbol, aminek fele hazugsag?? Nagyon sokan vannak korulottem, akik szinten igy vannak, es elmentek szavazni. Mondvan, hogy allampolgari kotelesseg. Na igen, a sajat orszagodban. Teljesen igazatok van.
2014. ápr. 6. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Az olyanokkal nincs is semmi baj, mint Veled, utolsó. Azokat viszont most nagyon nem kedvelem, akik kintről beleszóltak az életembe. És akkor még finoman fejeztem ki magam. Gondolom hazaköltözni és a következményeket viselni nem fogják állampolgári kötelességből. Mert ennyi erővel az is elvárható lenne.
2014. ápr. 6. 23:49
 14/16 A kérdező kommentje:
12. válaszolónak hatalmas RESPEKT! (ez ma a divatos szó.) Félreértés ne essék én nem irigylem tőled és egyik határon túli magyartól sem az állampolgárságát, sőt gratulálok hozzá! De az milyen már, hogy egy itt több mint 12 éve itt élő külföldi ismerősömnek meg nem akarják megadni a magyar állampolgárságot!
2014. ápr. 7. 00:47
 15/16 anonim válasza:
Koszonom. Sajnos ehhez nem tudok mit hozzafuzni. En megkaptam a magyar allampolgarsagot mikor atadtam a kerelmet, de hogy mas miert nem kapja meg, azt sajnos nem tudom.
2014. ápr. 7. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát igen, a határontúliaknak halvány fogalmuk sincs, azottani politikai helyzetről. Csak a TV2 meg az M1 az, amiből informálódnak.

Délvidékiként én szavaztam, a jobbikra, és őszintén szólva, ebben benne volt az is, hogy a szavazás kicsit fölhiguljon a nagy fideszes fölényben.

Nem tartom fer dolognak, hogy mi beleszólunk a ti választásaitokba, tudom én is beleszóltam, de megírtam, hogy miért(és persze azért, mert a jobbik, az egyetlen párt, amelyben épeszű ember bízhat, csak halkan mndom, hogy TALÁN).

Egyébként akivel beszéltem és szavazott a fideszre, azért tette, "mert hát mégis csak ők adták meg az állampolgárságot" + a jobbik itt úgy van beállítva, mintha egy SS hadosztály lenne.

Az itteni magyar párt a VMSZ(délvidéki fidesz, kb), pedig a szavazóit természetesen a fidesz támogatására szólította fel...

Kb 10.000 délvidéki adta le a szavazatát, szóval ezért kár lenne összeugrasztani a magyarokat ISMÉT.

2014. ápr. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!