Nem felháborító, hogy a határontúli magyarok miatt lehet 2/3-a Fidesznek?
Hát igen, a határontúliaknak halvány fogalmuk sincs, azottani politikai helyzetről. Csak a TV2 meg az M1 az, amiből informálódnak.
Délvidékiként én szavaztam, a jobbikra, és őszintén szólva, ebben benne volt az is, hogy a szavazás kicsit fölhiguljon a nagy fideszes fölényben.
Nem tartom fer dolognak, hogy mi beleszólunk a ti választásaitokba, tudom én is beleszóltam, de megírtam, hogy miért(és persze azért, mert a jobbik, az egyetlen párt, amelyben épeszű ember bízhat, csak halkan mndom, hogy TALÁN).
Egyébként akivel beszéltem és szavazott a fideszre, azért tette, "mert hát mégis csak ők adták meg az állampolgárságot" + a jobbik itt úgy van beállítva, mintha egy SS hadosztály lenne.
Az itteni magyar párt a VMSZ(délvidéki fidesz, kb), pedig a szavazóit természetesen a fidesz támogatására szólította fel...
Kb 10.000 délvidéki adta le a szavazatát, szóval ezért kár lenne összeugrasztani a magyarokat ISMÉT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!