Mivan Jobbikosok? Meglep titeket az eredmény?
Figyelt kérdés
Hónapok óta mondom, hogy mivel nem fognak egyéniben nyerni egy körzet se emiatt fele akkora lesz a frakciója mint a baloldalnak senki nem hitt nekem , kaptam a 0%-os pontozásokat. Hát most megérdemlitek szenvedjetek. Most ért a feldolgozás a nagyvárosi részekhez a Jobbik le fog bukni 20% alá.2014. ápr. 6. 22:40
1/19 anonim válasza:
Nekem tetszik hogy 20% fölé tudták verekedni magukat ahhoz képest hogy pár éve még sehol sem voltak.
2/19 anonim válasza:
Már miért lepne meg? Egyenlőre egyetlen százalékkal előzi a Jobbikot 5 párt. ÖT PÁRT! Érted? Ez mekkora szégyen már!
A Jobbik koalíció nélkül olyan eredmény ért el, mint ÖT PÁRT!
4/19 anonim válasza:
Nyugalom, Róma sem egy nap alatt épült és Son Goku sem egy nap alatt győzte le Dermesztőt.
5/19 anonim válasza:
kezd elveszni mo. lépnek le az emberek újabb fidesz uralom gyönyörű lesz..
6/19 anonim válasza:
Szerintem megmarad a Jobbik 20% fölött, főleg a külföldi szavazatokkal együtt. Számomra nem meglepő az eredmény, maximum annyiban reménykedtem, hogy az Összefogást megelőzi a Jobbik, de a fővárosban még mindig erős az MSZP, viszont vidéken nagyon meggyengült.
7/19 anonim válasza:
A Jobbik remekül szerepelt, csak így tovább!
Szebb Jövőt!
8/19 anonim válasza:
Jobbikos vagyok, én tudtam, hogy nem fog nyerni, viszont 5-6 egyénekre számítottam.
Attól függetlenül , minden szakértő azt mondja, hogy jól szerepelt a jobbik, aki a baloldalra szavazott az a Fidesz ellen szavazott, Jobbikra tudáson szavaztak az emberek.
9/19 anonim válasza:
Neked fáj az,hogy lepontoztak?:( Megsérűltél? Azért tudsz audni remélem.. Csalással mindegyik párt tud nyerni..
10/19 viktorvarga válasza:
4 evmulva meg a cigany part nyer.gondolom te annak is örulsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!