A Nézőpont Intézet által közzétett felmérés szerint ez lehet az eredmény: Fidesz: 48%, Kormányváltók: 27%, Jobbik: 18%, LMP: 6%. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 19:47
12/20 anonim válasza:
Látom a fidderek úgy kétségbe vannak esve, hogy már halucinálnak is. :)
13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy a Fidesz fog nyerni, kezdünk kilábalni, kell még ez a 4 év.
2014. ápr. 6. 19:58
14/20 anonim válasza:
Elég érdekes lenne ha a Fidesz megnyerne egy olyan választást amin még maga Orbán is a Jobbikra szavazott, mert már ennyire nem bízik a pártjában.
15/20 anonim válasza:
Én értem, hogy ez egy felmérés és nem hivatalos eredmény! Viszont ettől nem fog igazán eltérni a valós eredmény...
Csak azt nem értem, hogy miért?! Rengetegen kiábrándultak a fideszből, nem lehet neki magas a százaléka. Igen természetesen ők fognak nyerni, de nem húzhatnak el toronymagasan, mert az nem fedi a valóságot...
16/20 egypasika válasza:
Kilábalni??????? Hol ember? Nem tudom hol élsz. Látszólag lehet lábal az ország. De igazad van kell még az a 4 év. Ami maradt még el kell adni és még több kölcsönt felvenni.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz. Nekem speciel sokkal jobb lett. Nézd csak meg ott volt a bankadó, az új alkotmány, az elszámoltatási bizottság, a széll kálmán terv, médiatörvény, visszaállították a gyest, átalakult az oktatási rendszer, csökkent a rezsi, új Széchenyi terv, devizahitelesek támogatása, rengeteg minden épült, az én városomban 15 éve nem volt ennyi új dolog, stb.
2014. ápr. 6. 20:22
18/20 egypasika válasza:
Persze mivel a Fidesz és az mszp együtt tették 0-ra az országot. nem nehéz 5%-ot felhozni 0-ról. Rezsicsökkentés? elve csökkenteni se kellett volna hogyha nem emelik. Munkahelyet teremtett a fidesz. Közmunka nem munkahely.. Eleve nem kellene munkahelyt teremteni ha anno nem szüntetik meg. Vicc vicc vicc minden amit csinálnak.
19/20 egypasika válasza:
Egyébként a városodban az új dolgokat nem a fidesz csinálta hanem uniós támogatásból valósult meg.
20/20 anonim válasza:
azt gondolom minket teljesen birkára vesznek és itt valami óriási disznóság folyik a hattérben. Rengetegen szavaztaka a Jobbikra, 2valahány százaléknál sokkal sokkal többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!