Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan aki NEM megy...

Van itt olyan aki NEM megy szavazni?

Figyelt kérdés
Milyen okok miatt nem teszi meg ezt? Nem érdekli a saját sorsa, jövője az országunk jobbátétele a helyes választással? Persze lehet azt mondani hogy úgyse ők nyernek, vagy kamu, vagy már megvan a befutó, de nah... Az a pár perc miért marad ki? Miért nem megy szavazni valaki? Ha TE ilyen vagy, azaz nem szavazol megírnád, hogy miért? Aki már szavazott, vagy fog (ahogy én is) őket kérem ha valaki leírja az okot még ne legyen lecseszve vagy ilyesmi. Csak érdekel, párttól függetlenül.

2014. ápr. 6. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Külföldön élek, és nem megyek szavazni, mert nem szólok bele a magyarországi dolgokba. Nem rám tartozik.
2014. ápr. 6. 09:24
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Anyukám. Ahogy megkapta a levelet, azzal a lendülettel dobta is a kukába... Az indoka, hogy egyik párt sem szimpatikus neki. Meg tudom érteni, de azért szerettem volna, hogyha elmegy szavazni, de hogyha nincs olyan, aki mellett szívesen ikszelne...
2014. ápr. 6. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Kulfoldon vagyok, 2 napos utazas lenne plusz egy rakas penz. De most otthon se szavaznek, mint ahogy legutobb sem, mert igaz, hogy a jelenlegi kormanyt nem akarom, de az ellenzeket sem. Egyik sem jo valasztas, igy tok mindegy melyik rablobanda tombol az orszagban. Nem is veletlen hogy eljottem az egesz csaladdal. En ugy veszem, hogy en mar a labammal szavaztam.
2014. ápr. 6. 09:39
 4/11 anonim válasza:
68%
Nagyon vacillálok még nem biztos, hogy megyek. Ez nem igazán választás, nincs kinek és nincs mire bizalmat adni ugyan azok kevergetik egymásnak a lapokat. Program nincs, ha van is nem igazán szokták betartani. Mi külterületen lakunk 2-300 fő, és 4 km-t kéne menni a városig, a megváltozott törvények miatt, eddig itt is volt szavazó kör.
2014. ápr. 6. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem érdekel a sorsom, pontosan...illetve nem hiszem, hogy ez most döntően befolyásolná. Majd ha nyerek a lottón vagy gazdag pasim lesz, az befolyásolja.
2014. ápr. 6. 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
hát azért nehogy már le legyen cseszve az ember,mert saját szuverén joga,hogy megy -e avagy sem szavazni ezekre a gerinctelen képmutató "pártokra"...korrupt haszonleső emberekre nem pocsékolom a drága időmet.
2014. ápr. 6. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem mehetek a korom miatt.
2014. ápr. 6. 09:58
 8/11 A kérdező kommentje:
6 os! Itt az oldalon azért vannak olyanok akik ha nekik nem tetszik valami, vagy máshogy látják kötekednek. Ezért írtam azz, hogy ne legyen cseszegetés, hiszen az egyén joga menni, nem menni. Bár én szavaztam (hogy számít e? remélem igen) de érdekel ki miért nem fog. Nyilván azok válasza érdekes akik már szavazhatnának.
2014. ápr. 6. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem megyek el szavazni.

Az országot olyan hitelezők, háttérben munkálkodó érdekcsoportok irányítják, akiknek a "munkájába" nincs beleszólásom. Nekik ez az ország egy fejőstehén, ahová befektetik a tőkét (az általuk kinyomtatott vécépapírt), és örökjáradékként csurog nekik az itt dolgozó emberek megsarcolásaként beszedett adó - adósságszolgálat (szinte csak kamattörlesztés) formájában.

Más szóval nekem lehetőségem van 4 évente eldönteni, hogy ki legyen a pénztárosuk, aki mindenféle demagóg szövegekkel elaltatva, megsarcol minket és kicsatornázza a javakat nekik. Hát köszönöm szépen:D

Birkák vagyunk, akik eldönthetik, hogy a piros, narancssárga vagy zöld, fehér, rózsaszín, hupilila nyakörves legyen a terelőkutya. De a gazda, aki tényleg megkopaszt, az továbbra is ugyan az. (talán még a kutya is, csak a nyakörv cserélődik, hogy elhiggyük, van választásunk.:D)

2014. ápr. 6. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
kb egy véleményem vagyok a 9-essel én is.
2014. ápr. 6. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!