Ki az a nem normális, aki a fideszre szavaz? Nem látnak a szemüktől?
Egy kis érdekesség:
Aki leírja őszintén a véleményét, és netán Fideszes, LE VAN PONTOZVA!
Aki leírja őszintén a véleményét, és UTÁLJA a Fideszt, az nincs lepontozva, vagy fel van pontozva!
Gratulálok!
"Én teljesen elfogadom, ha te az emberek megvezetését és a diktatórikus rendszert szereted, de legyél szíves akkor kiköltözni Észak-Koreába és ne Magyarországot taszítsd nyomorba.
"
Ez nem neked megy, csak összességében. Nem akarok senkit sem megbántani, távol álljon tőlem, de sok ember tudja, hogy mit beszél? Kezdjük ott, hogy Magyarország egy DEMOKRÁCIA! Ha tetszik valakinek, ha nem! A diktatórikus dumát, az ellenzék nyomja, abban bízva, hogy ettől rájuk fognak szavazni, de tévednek: Talán pont ez miatt fog nyerni a Fidesz, hogy megy a folytonos lejáratás!!!!
Aki élt a második világháborúban, az tudja, hogy mi a félelem, és tudja, hogy mi a diktatúra a kommunizmusban! Én nem éltem akkor de azért van annyi eszem, hogy tudjak különbséget tenni, diktatúra, és demokrácia közt! Diktatúrában egypártrendszer van! Nincs más alternatíva! Nincs sajtószabadság! Nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani! Nem lehet tüntetni! Soroljam?
" Én teljesen elfogadom, ha te az emberek megvezetését és a diktatórikus rendszert szereted, de legyél szíves akkor kiköltözni Észak-Koreába "vagy MSZP-Gyurcsisztánba" és ne Magyarországot taszítsd nyomorba."
Igen!
A diktatórikus tőkés MSZP, együtt összefogás meg mehet a kukába nagy többségben. Az a társaság csak ahhoz ért, hogyan tudják kifosztani az emberek legutolsó filléreit is, ha kell a minimális szükségletek árának (lakás fenntartás ár) megtöbbszörözése árán is!!
Még ma estig be lehet tenni a pártokat
a megfelelő helyre a szavazó lapon!
Tegnap láttam már valaki gyakorolta,
hogy néz ki a kutyakaki tárolóban egy ilyen.
Egészen oda passzol!
Vörös szegfű, zöld kutyakaki gyűjtőben.
Csinos és oda való!
"Én teljesen elfogadom, ha te az emberek megvezetését és a diktatórikus rendszert szereted, de legyél szíves akkor kiköltözni Észak-Koreába és ne Magyarországot taszítsd nyomorba."
Remélem ezt nem egy jobbikos mondja.
9. vagyok.
Nem érzem magam diktatúrában. Nem hiszem, hogy fekete autó vitt volna el, ha máshova húzom az X-et. Az értékrendem pedig elsősorban a saját és a családom életére hat, nekünk ez megfelel. Egyébként nem származott anyagi hasznunk az eddigi 4 évből, de nem is jellemző rám, hogy ez alapján tájékozódjak.
Egyébiránt pedig az volt a kérdés, hogy ki az a nemnormális, aki a fideszre szavaz. Nem értem a lepontozást. Szerintem válaszoltam a kérdésre.
"Én teljesen elfogadom, ha te az emberek megvezetését és a diktatórikus rendszert szereted, de legyél szíves akkor kiköltözni Észak-Koreába és ne Magyarországot taszítsd nyomorba.
"
Gondolom a két ország közötti párhuzamot viccnek szántad... A Fidesz 2/3 többséggel kormányoz, mivel MI választók ezt szavaztuk meg 2010-ben! Teljesen egyértelmű és természetes hogy így át tud vinni olyan intézkedéseket is a parlamenten ami az ellenzéknek nem tetszik, ezért ők kitalálták hogy "diktatúra van". Ti meg elhittétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!