Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondoljátok hogy mindenk...

Miért gondoljátok hogy mindenképp a Fideszre kell szavazni Jobbik helyett? Plz elvakultak kerüljenek.

Figyelt kérdés

Szóval az én álláspontom ez lenne:

Fidesznek megvolt az esélye, Orbán elnyerte párszor a tiszteletemet, mert valljuk be az ország fejlődött. Kicsit, de fejlődött. Viszont ez lassú, és még mindig nagyon kapzsi, illetve eszméletlen nagy mennyiségű lopások mennek.

Jobbik viszont remek lépésekkel állna elő.

Homo ellenesség: Korlátozások lesznek, de nem kasztrálások lol, és legalább nem fognak felvonulni az utcákon..mert kit érdekel? Maradjanak maguknak, ne reklámozzák. Mert én se reklámozom hogy hálok a barátnőmmel. (Most persze reklámoztam, de ez belefér)

Idegen gyűlölet: Sokatok ellenzi ezt a magas fokú cigánygyülöletet. Ez pedig teljesen jogos..Nem tudom jártatok e már kései időkben pesten, voltatok már szakmunkás képzőben. Faluban, ahol az átlagnál több a cigány..borzalmas. Nagyon átléptek egy bizonyos határt. A jobbik mindenképp elvenné a kedvüket az arcoskodástól.

Aztán nem kell hagyni azt amit a fidesz hagy h bármilyen idióta megvegye a magyar földeket, aztán más országokban szórja el a pénzt.:(

Kell a politikusoknak is börtön az már biztos, aztán hátha korlátozni tudnák a lopásokat.

Nekem az tetszik a jobbikban legfőképp hogy amit más nem mer kimondani, azt ők kimondják, és ezt tisztelni kell szerintem. Hazudnak ők is? Hazudnak. Lopnak? Lopnak. Viszont ezt csekélyebb mennyiségben..úgy ahogy a Skandináv v fejlettebb országokban. Ott rájöttek ha egy kicsit is adsz a pórnépnek, akkor jó, és élhető országot hozol létrre. Nekünk pedig pont ez kell.

Mi a ti véleményetek?:)

2014. ápr. 5. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Megoldás:

megműveletlen földterületek... Munkanélküli cigányok...

1+1=2

???

miért nem egyértelmű a megoldás???

2014. ápr. 5. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez azért nem ilyen egyszerű. A mai világban a földeket nem sarlóval, kaszával, kapával művelik, hanem modern gépekkel.

Nem hinném, hogy a szakképzetlen cigányok értenének a földműveléshez.

2014. ápr. 5. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát pont ezaz, vissza kell térni a kapához kaszához, így egész évre lenne munkájuk...

Amúgy tudom, hogy ez nem így működik,csak szép eljátszani a gondolattal...

2014. ápr. 5. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es! Látom, te is a nagy fan vagy! Az, ha kilépnénk az Unióból, nem feltétlenül lenne rossz! Mert:

-visszahozhatnánk a halál büntetést: nem lennének tele(cigányokkal) a börtönök, csökkenne jelentősen a bűnözés

- ha kilépnénk az unióból, újra kéne vámot fizetni a bejövő kereskedőknek, fellendülne a gazdaság(megfelelő kormányzás mellett)

-ha kiűznék a multikat, az se lenne baj, mert a multik kiszorították a magyar cégeket az országból, nevetséges fizetésért dolgoztatják az embereket, de ezt csak az tudja, aki dolgozott már szalag munkásként vagy samsungban és egyéb sz--r cégekben

2014. ápr. 5. 15:44
 15/15 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóval nem tudok egyetérteni. Látom nálad is a multik fogalma kimerül a tesco és auchan-nál, pedig rengeteg jó multinacionális cég van, amik jó fizetést is adnak, persze ehhez tanulni is kell...Kapásból van 2 ismerősöm, akik multiknál dolgoznak, nem panaszkodnak.
2014. nov. 9. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!